Hoe een Audio Cassette omzetten naar MP3 op een Mac

Hoe een Audio Cassette omzetten naar MP3 op een Mac


Audio cassettes zijn dinosaurussen. Zodra de hoogte van vervoerbare muziek, zijn ze vervangen door digitale audiospelers. Dat is geen reden om ze weg te gooien, maar omdat je ze kunt digitaliseren op de Macintosh computer met behulp van een paar eenvoudige componenten en wat tijd besteden aan het. De geluidskwaliteit is niet zo duidelijk als digitaal opgenomen muziek, maar sommige mensen zoals het analoge geluid van platen en cassettes.

instructies

1 Monteer de cassettes die u wilt digitaliseren. Als u tape schoner en glijmiddel, is het een goed idee om ze schoon te maken voordat ze digitaliseren. Sommige cassette spelers hebben koppen die de tape schoon als het gaat, dus als je een van deze, kunt u deze stap overslaan.

2 Download geluidsopname software als je niet al in het bezit is. Er zijn veel freeware en shareware geluidsopname software voor de Mac online. Als u meer controle over het eindproduct geluid wilt, zijn er professionele en home audio-toepassingen waarmee u het geluid gelijk te maken, ruis te verminderen en in het algemeen "punch up" van de oorspronkelijke geluidskwaliteit. Sommige software zullen direct MP3 conversie mogelijk te maken, maar in andere je kan hebben om op te nemen in full-size AIFF-formaat, dan is de bestanden converteren naar MP3.

3 Sluit uw cassettespeler via de RCA phono pluggen aan de analoog-naar-digitaal converter. Deze converter heeft meestal twee phono plug ingangen en twee uitgangen aan de ene kant, en eindigt in een USB- of FireWire-stekker aan de andere kant. Merk op dat voor een aantal van deze eenheden, moet u de uitgangen aangesloten op een versterker en luidsprekers voor het mechanisme aan het werk te hebben.

4 Cue uw eerste audiocassette in de speler en stel uw geluidsopname-software om de opname te starten. Start de software recorder voordat u de cassette starten, zodat je niet van het materiaal op de band te missen.

5 Sla uw digitale opnamen in een map op je Mac. U kunt ze later verhuizen naar afzonderlijke mappen, of, als je gaat om eigen muziek Apple's software te gebruiken, importeren en converteren tracks automatisch zal hen te dienen onder de naam en het album artiest titel die u onder andere met elk liedje.

Hints

  • Om ervoor te zorgen dat u de volledige niveau van de audio-volume wilt u misschien een versterker aan te sluiten tussen het cassettedeck en de analoog-naar-digitaal converter te krijgen.