Hoe kan ik Real Media bestand te converteren naar AVI

Real Media is een digitale video-indeling voor gebruik met de RealPlayer mediaspeler, van Real Networks. Het heeft beperkte afspeelbaarheid op veel systemen en derhalve omzetting tot een gemeenschappelijk videoformaat wordt veel gebruikt in omstandigheden. AVI is een zeer gangbare video-container-formaat met een breder scala van speelbaarheid en is een goede keuze voor conversie.

instructies

1 De Real Alternative Lite codec zal uw computer in staat stellen om de Real Media-bestand dat u wilt converteren te lezen. Download en installeer de codec. (De codec kan worden gedownload via de link in Resources.) De installatie van deze codec betekent ook dat je standaard mediaspeler in staat om de Real Media bestand af te spelen zal zijn.

2 Download en installeer Super C-video-omzetter, die uw Real Media-bestand om te zetten (zie bronnen).

3 Run Super C. Sleep het Real Media bestand in het onderste gedeelte van het venster Super C. U kunt ook met de rechtermuisknop op het onderste gedeelte van het programmavenster, selecteer "Add multimediabestanden," en zoek het bestand op die manier.

4 Selecteer "AVI" onder "Selecteer de Output Container" aan de bovenkant van het venster. Daarnaast pulldown menu, kies "WMV8" onder "Selecteer de Output Codec" om een ​​AVI-bestand speelbaar in Windows Media Player te maken. Vink het vakje naast "Direct Show Decode."

5 Druk op de "Encode" knop om uw Real Media-bestand converteren naar een AVI-bestand.