Hoe kan ik een Dell-printer te installeren

Dell printers komen in een verscheidenheid van looks en maten en met verschillende functies. Of u nu met behulp van de betaalbare inkjet, all-in-one printers of een laser jet kan produceren professionele kleur, ze zijn allemaal afgestemd op groot of klein kantoor nodig te voldoen. Het installeren van Dell-printer drivers is een eenvoudig proces dat kan de computer communiceren met de printer om de gewenste functies uit te voeren. Binnen enkele minuten krijg je printer up and running om uw drukwerk behoeften te voldoen.

instructies

1 Plaats de installatie schijf die wordt geleverd met de printer in het cd-rom-station op uw computer. De computer moet automatisch de schijf te detecteren en open het installatie venster. Als het installatievenster niet automatisch wordt geopend, dubbelklikt u op "Deze computer" op het bureaublad en de rechtermuisknop op het cd-rom-station met de schijf. Klik op "Play".

2 Klik op "Ik accepteer" na het lezen van de bepalingen en voorwaarden, en selecteer de locatie op de printer drivers te installeren is.

3 Voltooi de installatie van de drivers en start de computer opnieuw op te starten. Ga naar de volgende stap als u geen installatie schijf te hebben.

4 Navigeer naar de pagina printerdrivers (zie bronnen hieronder) en selecteer de stuurprogramma's die nodig zijn voor uw printer. Elke bestuurder wordt vermeld onder de printer ondersteunt. Selecteer uw besturingssysteem en klik op "Nu downloaden."

5 Klik op "Run" om te beginnen met downloaden. Wanneer het downloaden is voltooid, klikt u op "Allow" of "Run." Klik op "OK" in het venster "Selecteer de map waarin u de bestanden uit te pakken in".

6 Klik op 'Yes to all "op de vraag of u de map wilt overschrijven. Klik op "OK" in het "Alle bestanden waren succesvol uitgepakt" venster. Volg de laatste aanwijzingen om het printerstuurprogramma te installeren en de computer opnieuw op te starten.

7 Sluit uw Dell-printer aan op de computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel.