Hoe te verwijderen Printing Tape

Hoe te verwijderen Printing Tape


Printing tape wordt gebruikt om de breedte van de afdruk cilinders uit te breiden, zodat het eenvoudiger om plaatmontage die weinig of geen opvulling heeft gebruikt. Om ervoor te zorgen uw drukwerk cilinders blijven in goede conditie, moet de tape worden verwijderd als het wordt versleten of gerafeld. Het verwijderen van de tape vormen de cilinder kan enkele pogingen duren, tenzij je ervaren bent in dit te doen.

instructies

1 Schakel de computer uit en trek de voedingsadapter uit het stopcontact voordat u verder gaat.

2 Trek op het deksel van de printer naar de cilinders te onthullen.

3 Vind de bedrukking tape op de cilinder. Draai de cilinder totdat u de rand van de tape. Schuif uw vingernagel onder de hoek rand en til de tape. Rol de cilinder van u af om de tape te verwijderen. Als de band niet op deze manier komt, kan het nodig zijn om een ‚Äč‚Äčinstrument te gebruiken om u te helpen.

4 Slip kunststof peutergereedschap onder de rand van de band, op het punt waar de band over.Firmly vouwen duwt op het handvat van het gereedschap om de tape te verwijderen. Trek de tape uit de buurt van de cilinder.

5 Stel de peutergereedschap onder de rand van de band, waar hij hecht aan het metaal. Duw naar beneden op het handvat van het gereedschap om de tape te verwijderen. Peel zoveel tape mogelijk uit de buurt van het metaal.

6 Schuif een scheermesje op de tape, zodat het blad is gelijk met de tape. Schil de tape omhoog om zoveel mogelijk te verwijderen. Blijf dit doen tot je alle tape hebt verwijderd.

Hints

  • Wees voorzichtig bij het gebruik van de scheermesje tegen de cilinder, zodat je niet per ongeluk nick of bekrast. Onjuist verwijderen van de tape kan schade aan de cilinder, die problemen bij het drukproces kunnen opgeslagen.