Hoe maak je een Lexmark 33 Refill

Als uw Lexmark 33 cartridge leeg is, heb je twee opties: vervang de cartridge of vervang de inkt. Terwijl het vervangen van de inkt een paar extra stappen en een aantal basis gereedschappen zal nemen, zal het ook u geld besparen. Je kunt eenvoudig injecteren magenta, cyaan en gele inkt in de lege Lexmark 33 en opnieuw afdrukken binnen enkele uren. Gelukkig voor degenen die niet bekend zijn met het injectieproces, het vullen van de cartridge is een makkelijk te leren vaardigheid.

instructies

1 Stel in een paar papieren zakdoekjes om een ​​vlakke ruimte te dekken voor het werken op de cartridge.

2 Verwijder de Lexmark 33 uit de printer volgens de instructies in de handleiding.

3 Plaats de cartridge op de top van de papieren handdoeken, zodat het etiket naar boven.

4 Vul het 3 spuiten met 7 ml gekleurde inkt. Elke injectiespuit zal een enkele kleur te houden.

5 Til de Lexmark label off van de cartridge. Onder dit label zijn vier gaten. Oriënteer de cartridge zodat de "Lexmark" naam is rechtop. Linksboven gat is voor de magenta inkt, linksonder is voor de gele inkt en de bodem geschikt is voor de cyaan inkt.

6 Plaats de juiste spuiten in de overeenkomstige gaten en langzaam leeg de gekleurde inkt in de Lexmark 33.

7 Verwijder de spuiten uit de patroon en de terugkeer van de cartridge om de Lexmark printer volgens de instructies in de gebruikershandleiding.

Hints

  • Wacht acht uur voor de inkt naar de spons in de cartridge goed te verzadigen, voer het schoonmaken cycli vóór het afdrukken voor de eerste keer.