Hoe kan ik Burn Films ik downloaden op mijn computer op een DVD?

Hoe kan ik Burn Films ik downloaden op mijn computer op een DVD?


Computers zijn voorzien van cd-branders op de digitale bestanden te bevrijden van de harde schijf van uw computer. Gebruik de Windows Media Center toepassing in het Windows-besturingssysteem om films die je gedownload naar een dvd te branden. Het hulpprogramma Windows Media Center is in staat het creëren van een schijf die compatible is met een standaard dvd-speler, zodat je ze kunt genieten op uw home entertainment systeem, alsmede op andere computers.

instructies

1 Klik op 'Start' en klik vervolgens op "Alle programma's." Klik op de "Windows Media Center" entry.

2 Plaats een lege dvd in het schijfstation van uw computer en wacht tot hij om erkend te worden. Klik op het pictogram "een cd of dvd branden".

3 Klik op "Video DVD" in het formaat scherm en klik op 'Volgende'. Typ een naam voor de schijf in het veld titel in en klik op 'Volgende'. Klik op "Video Library" en klik op 'Volgende'.

4 Blader naar het gedownloade film in het dialoogvenster bestand selectie en klik op "Add" om het bestand te kopiëren naar de interface van het programma. Klik op "Burn DVD." Klik op "Ja" in het bericht "Kopiëren starten" om het brandproces te starten.

5 Klik op "Done" zodra het branden is voltooid om de schijf te verwijderen uit het station.