Toegang tot een extern bureaublad Met Metasploit

Toegang tot een extern bureaublad Met Metasploit


People's gebruik van computers op afstand blijft exponentieel groeien. Deze groei heeft ook de kans voor degenen met destructieve verlangens om toegang te krijgen tot externe computers voor de lol of winst. Om uzelf en uw informatie te beschermen, de beste aanval tegen de onbekende hacker is om te testen hoe kwetsbaar je systeem aan te vallen en de penetratie.

instructies

1 Installeer Metasploit op de lokale machine. Metasploit is beschikbaar in drie verschillende vormen. Metasploit Express, de eenvoudigste te installeren en draaien op een Windows-machine, is te downloaden vanaf de website Rapid7 (zie bronnen). Metasploit wordt geleverd met een gebundelde installer die installatie van het programma zal behandelen. U moet het IP-adres van de lokale computer weten om het gemakkelijker maken om te vinden op het internet.

2 Start het Metasploit-programma op de host machine door te dubbelklikken op het Metasploit-pictogram op het bureaublad geplaatst door het installatieprogramma. Zodra het programma start, bent u in het Metasploit milieu. Vanaf dit punt, kunt u opdrachten voor Metasploit uit te voeren uit te geven.

3 Typ "meterpreter" om de Meterpreter hulpprogramma te starten bij de opdrachtprompt weergegeven in het Metasploit. Zorg ervoor dat u een gebruikersaccount met de naam Ondersteuning zonder wachtwoord op de externe machine.

4 Open de verbinding met de remote host door het invoeren van de volgende opdracht op de host machine: "run getgui --u SUPPORT_31337 --p support" (zonder aanhalingstekens). Dit commando zal u inloggen op de remote machine en bieden toegang tot de grafische gebruikersinterface op de externe machine.