Hoe maak je een PDF Reader in Internet Explorer wijzigen

Hoe maak je een PDF Reader in Internet Explorer wijzigen


Als gevolg van het aantal programma's die kunnen worden gedownload naar uw computer, maar ook bestanden ontvangen van anderen, je zal onvermijdelijk hebben een breed scala van bestandstypen en extensies opgeslagen. Explorer, de internetbrowser van Microsoft, is opgericht om specifieke bestandstypen te openen met een standaard programma. Zo kan PDF-bestanden automatisch worden geopend met behulp van Adobe Reader. Deze standaard programma's zijn niet in steen gebeiteld. U kunt de standaard PDF-lezer in Internet Explorer te veranderen om uw favoriete reader.

instructies

1 Klik op de knop Windows "Start", klik op "Settings" en selecteer de optie "Control Panel". Deze actie zal een apart venster te openen. Klik op het menu 'Extra' en selecteer 'Mapopties. " Deze actie zal nog een ander venster te openen.

2 Klik op het tabblad "Bestandstypen". Gebruik de pijlen omhoog en omlaag in de paragraaf "Geregistreerde bestandstypen 'om de" PDF "bestandsextensie te lokaliseren. Klik op de "PDF" bestandsextensie vermelding. Het standaard programma om PDF-bestanden te openen zal in de sectie "Details" worden vermeld.

3 Klik op de knop "Change" in de sectie "Details". Deze actie zal een apart venster te openen. Selecteer het PDF-lezing programma dat u wilt gebruiken als de standaard in de Verkenner in de lijst met programma namen. Als u niet het PDF-lezing programma dat u wilt gebruiken te zien, klikt u op de knop 'Bladeren' om het programma uit een lijst van programma's op de computer. Klik op de knop "OK" op de "Openen met" en "Mapopties" windows om het proces van het veranderen van het PDF-leesprogramma te voltooien.