Hoe maak je mijn Bamboo tablet met Windows XP

Hoe maak je mijn Bamboo tablet met Windows XP


Bamboo tabletten zijn een lijn van betaalbare grafische tabletten geproduceerd door Wacom. De Wacom Bamboo tablet is ontworpen om multi-touch mogelijkheden, nauwkeurige peninvoer en gebaren te ondersteunen, volgens Wacom. Net als elke andere invoerapparaat of randapparatuur, zal de Bamboo tablet functies niet naar behoren tot de juiste driver is geïnstalleerd. Het installeren van de juiste driver voor Windows XP is van cruciaal belang aan het hebben van volledige toegang tot de functies van de Bamboo tablet.

instructies

1 Bezoek de Wacom homepage (zie bronnen). Klik op uw locatie en kies de gewenste taal. Klik bijvoorbeeld op "Amerika's" en selecteer "Engels."

2 Klik op 'Downloads' in de navigatiebalk. Selecteer "Hardware Drivers." Dit leidt u naar een pagina om de benodigde stuurprogramma's voor uw product te vinden.

3 Selecteer uw model van Bamboo tablet uit het drop-down menu onder de "Step 1" rubriek. Highlight "Windows XP", zoals het besturingssysteem onder "Stap 2." Als je de 64-bits versie van Windows XP wordt uitgevoerd, selecteert u "Windows XP 64 Bit." Je wordt automatisch doorverwezen naar een download pagina voor de noodzakelijke installatie van de driver pakket.

4 Klik op de meest recent uitgebrachte driver versie van de geretourneerde zoekresultaten. Druk op "Download" en selecteer "Opslaan" of "Run" in de bevestiging wordt gevraagd. Als u ervoor kiest om het installatiepakket op te slaan, te selecteren en het gedownloade bestand te starten nadat het is opgeslagen.

5 Klik op "Run" in de installatie van de driver prompt. Accepteer de licentieovereenkomst voor de Wacom Bamboo tablet chauffeurs. Klik op "OK" nadat de installatie is voltooid en klik op "Start Now" om uw computer opnieuw op te starten. Klik op de knop "Start" en klik op "Afsluiten" als u niet wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten. Uw Wacom Bamboo tablet zal goed functioneren nadat het systeem opnieuw is opgestart.