Hoe kan ik Java-toepassingen voor een Blackberry ontwikkelen

Hoe kan ik Java-toepassingen voor een Blackberry ontwikkelen


De Blackberry is een mobiel apparaat, uitgerust als een draadloze internet-platform en een mediaspeler. Hoewel Java-programmeertaal heeft opgedaan een gemengde reputatie in het ontwerpen ter wereld (meestal voor een waargenomen datedness), het blijft de belangrijkste manier om applicaties, of "apps" voor de Blackberry te ontwerpen. De meest succesvolle Java-toepassingen raken aan de belangen van de meeste Blackberry-gebruikers. Vergeet niet dat Blackberry eigenaren zijn meestal mensen die business-minded, geïnteresseerd in muziek en films en goed aangesloten op online communities.

instructies

1 Neem een ​​kijkje op de BlackBerry-applicaties, geprogrammeerd in Java. Geef je mening over Java fan sites, waar de lijsten, reviews en problemen worden besproken. U kunt ook feedback onderzoek naar Java-toepassingen op Blackberry message boards, discussie draden en in de App World store.

2 Ontwerp uw Java-toepassing. Houd in gedachten dat populaire apps hebben een gemakkelijk te begrijpen ontwerp dat bijna intuïtief kan worden begrepen door nieuwe gebruikers.

3 Schrijf de code voor uw Java-app. Een aantal boeken over programmeren in Java zijn beschikbaar, evenals online tutorials en cursussen. Het schrijven van code is een lastige taak, en vele app ontwerpers besteden de verantwoordelijkheid om freelance technici.

4 Proefrit de Java-applicatie op een Blackberry. Ook hebben minder tech-savvy vrienden proberen met behulp van uw app. Soms eigenzinnige ontwerp keuzes te maken het ontwerp van de app is moeilijk te begrijpen. Uit te werken eventuele bugs of problemen in het ontwerp of de code.

5 Dien de app Blackberry App World. De App World personeel zal de aanvraag te beoordelen en goedkeuren van alle originele apps voor distributie op de App World website.

6 Monitor ontvangst van uw app. U kunt de feedback over de app op de App World beoordeling pagina's, tech review sites, message boards, en discussiethreads volgen. Moedig professionele beoordeling diensten te beoordelen en te publiceren uw app.