Hoe te QuickBooks gebruiken met een POS-systeem

Hoe te QuickBooks gebruiken met een POS-systeem


Intuit schiep de QuickBooks Point of Sale-systeem compatibel met QuickBooks boekhoudsoftware te zijn. Een POS-systeem heeft twee belangrijke functies: het bijhouden van de inventaris en het bijhouden van de verkoop met het gebruik van barcodes om aankopen van klanten te identificeren. POS-systeem, de versie Intuit opgenomen, zal duur zijn. Sommige ondernemers besteden duizenden dollars op een POS-systeem. Dus de aankoop van de Intuit versie, terwijl handig, kan financieel niet haalbaar zijn. Overdracht van de gegevens van een niet-verwante Intuit systeem is mogelijk, maar vereist wat werk.

instructies

De voorbereiding van de POS voor gebruik met QuickBooks

1 Exporteer de artikelen die u verkoopt via uw Point of Sale-systeem naar een Excel spreadsheet. De meeste moderne POS-systemen die niet compatibel zijn met QuickBooks zijn compatibel met de Microsoft Office producten zoals Excel en Word. Omdat er zo veel verschillende POS-software pakketten, kan de methode van het exporteren naar Excel variëren. Het "Utilities" of "Help" knop moet gemakkelijk te vinden zijn. Voer de term "Export" in het zoekvak op de POS-software.

Als de POS is niet compatibel met Excel, drukt u een lijst met alle items in je inventory om dat te verkopen dat u deze informatie in QuickBooks handmatig kunt invoeren. U vindt het artikelnummer, een omschrijving van het artikel, de kosten en de prijs die u in rekening brengen voor het item nodig.

2 Bereid je voor om het Excel-werkblad importeren in QuickBooks. Het POS-systeem dat u gebruikt kan genereren een spreadsheet dat netjes zal uitmonden in de QuickBooks software. Om te beginnen dit proces, klik op de "File" knop in de bovenste menubalk en ga naar "Utilities." Wanneer het menu aan de zijkant opent, kies dan de "Export" optie en vervolgens de optie "Excel".

3 Klik op "producten die ik verkoop" op grond van de aard van de gegevens die u wenst toe te voegen. De import spreadsheet heeft vijf kolommen die moeten worden gebruikt om items uit uw POS-systeem met succes te importeren in QuickBooks. Deze kolommen zijn de "Naam van het product", "Beschrijving", "Sales Price", "Onderdeel fabrikant Number 'en de' kolom rupsen als Inventory '.

4 Formatteren van de Excel-spreadsheet van uw POS-systeem in te passen in de QuickBooks software. Knip en plak elke kolom van het Excel-werkblad in de "Producten importeren" pagina in de overeenkomstige kolommen door te klikken in de kolom en de cursor te slepen tot de laatste rij en houdt de 'CTRL' toetsen en "C". Klik op de eerste rij van de kolom in de "Producten importeren" pagina en houd de 'CTRL' toetsen "V". Herhaal deze procedure voor elke kolom.

5 Klik op de knop "Toevoegen Mijn gegevens nu" op de "Producten importeren" pagina. QuickBooks zal elk item toe te voegen aan de lijst van producten.

Als het POS-systeem dat u gebruikt is niet compatibel met Excel, herhaalt u dezelfde stappen om het scherm "Producten importeren" te openen. Voer elk item uit uw afgedrukte rapport in je inventaris een voor een in de "Producten importeren" pagina. Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop 'Toevoegen Mijn gegevens Now ".

Voeg Weekly Sales

6 Maak wekelijkse rapporten van alle verkopen van de POS-systeem door middel van de optie "Print Reports". Kijk voor de optie 'Sales Reports ". Elke week, af te drukken in dit verslag voor de overdracht van gegevens aan de QuickBooks software.

7 Voer de verkoop van elk item van de week als één transactie. Klik op het icoon "Sales Receipts" in het scherm QuickBooks Thuis. In het vak "Klant", voer de term, "Diverse klanten" en, als daarom wordt gevraagd, slaat de "klant" als een snelle-add, wat betekent dat je niet alle gegevens in te voeren om te beginnen met het invoeren van de transacties voor deze klant .

8 Vergelijk de verkoopprijs cijfers van het kassasysteem van de QuickBooks software. De kostprijs van verkochte goederen, moet de totale omzet en omzetbelasting identieke informatie in beide systemen. Herhaal deze week, of u kunt ervoor kiezen om dit maandelijks te doen, rapporten en de overdracht van gegevens naar QuickBooks.