Hoe maak je een Macbook SMART Status wijzigen

Hoe maak je een Macbook SMART Status wijzigen


Een Macbook SMART (Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology) systeem detecteert geen ernstige problemen of storingen met de harde schijf van uw systeem. Het SMART-systeem controleert ook continu uw harde schijf voor eventuele gevaarlijke virussen die mogelijk uw computer kan beschadigen. Als de SMART-systeem geeft u de status 'Mislukt, "je moet actie ondernemen. Als SMART status "Verified", je hoeft niet om eventuele wijzigingen aan te brengen.

instructies

1 Doucle-klik op het icoon "Macintosh HD" vanaf het bureaublad en dubbelklik vervolgens op de map "Applications". Dubbelklik op de map "Utilities".

2 Dubbelklik op het pictogram "Disk Utility". Klik op de primaire harde schijf icoon in het linker navigatie.

3 Kijk voor de "SMART Status 'veld in de buurt van de bodem van de onderkant van de pop-up scherm. Als de status leest, "Verified", dan heb je niet nodig om iets te veranderen, maar als het zegt: "Mislukt," verder naar stap 4.

4 Klik op "Repair Disk" knop en zorgen voor de reparatie te voltooien. Als de SMART nog leest, "Mislukt, 'moet u uw harde schijf te herstellen.

5 Back-up van al uw computers bestanden naar een externe harde schijf. Ga terug naar de "Disk Utility" pop-up scherm nadat je hebt een back-up van al uw bestanden.

6 Klik op uw schijf opnieuw en klik vervolgens op het tabblad "Erase". Volg de aanwijzingen op uw harde schijf te wissen en klik vervolgens op de "Erase" knop. Je harde schijf moet nu zo goed als nieuw zijn, en je kunt de SMART-status opnieuw te controleren om ervoor te zorgen dat leest, "gecontroleerd."