Hoe de Backlight Fix op een Acer Laptop

Hoe de Backlight Fix op een Acer Laptop


Het scherm op de Acer laptop wordt aangedreven door een backlight en een omvormer board. Als er een probleem met uw scherm is de kans groot is het ook met de backlight-verbinding. U kunt betalen een technicus om uw backlight vast te stellen, maar als je bereid bent om uw laptop scherm te openen bent kunt u het zelf doen en geld te besparen. U kunt het proces te voltooien in een kwestie van minuten.

instructies

1 Zet uw Acer laptop en verwijder de stroomkabel.

2 Haal de batterij uit de poort aan de onderzijde van de computer.

3 Verwijder de rubber schroef omvat van elk van de vier schroeven aan elke hoek van het kunststof frame rond het scherm. Dit kan door met de punt van de schroevendraaier.

4 Verwijder de schroeven en leg ze opzij.

5 Trek het frame van het scherm door de hoeken om het te verwijderen. De groene inverter board is nu zichtbaar net onder het scherm.

6 Maak de kabel aan de rechterkant van het bord met uw vingers. Dit is de backlight-kabel. Zorg ervoor dat het correct is aangesloten op de haven in de omvormer; dit zou enig verband problemen op te lossen. Wanneer u klaar bent weer in elkaar zetten van uw scherm in de omgekeerde volgorde waarin u nam het uit elkaar.