Hoe maak je een toetsenbord verzachten

Hoe maak je een toetsenbord verzachten


Voor gewone computergebruikers, ergonomie zijn een belangrijke kwestie. Het niet aanpassen van uw werkgewoonten kan leiden tot pijnlijke, chronische aandoeningen die jaren kan duren voor het opruimen. Vanwege het repetitieve karakter van de computer werken, kunnen zelfs kleine, schijnbaar onbelangrijke factoren hun tol te eisen in de tijd. Moeite met het indrukken van de toetsen van het toetsenbord is een goed voorbeeld van. Het extra werk dat door de kleine spieren in de hand en pols kan bijdragen aan repetitive strain injury.

instructies

1 Draai het toetsenbord ondersteboven en schud het sterk. Vaak is de stijfheid van de toetsen wordt veroorzaakt door vervuiling ontdaan onder de toetsen. Als dit niet werkt, buig de behuizing stevig in je handen en probeer het opnieuw.

2 Spray het toetsenbord met een spuitbus met perslucht, met behulp van de lange, dunne pijpje in de lucht recht onder de sleutels te krijgen. Weer uit schudden het toetsenbord. Als dit nog steeds niet werkt, pop alle stijve toetsen van het toetsenbord en maak onderaan met een licht vochtige doek of alcohol doekjes als er vet. Wacht tot het droog is en spuit een kleine hoeveelheid siliconenspray glijmiddel rond de kleine kolommen die de sleutels passen op. Pop alle toetsen weer aan.

3 Plaats een gel cover over uw toetsenbord als het probleem dat u ondervindt is tederheid op de toppen van je vingers. Dit helpt ook om te voorkomen dat vuil zich ophoopt in het toetsenbord.

4 Plaats de gel pads in de voorkant van het toetsenbord om uw polsen rusten op. De "stijfheid" van het toetsenbord kan in feite een gevolg van schade aan spieren, ligamenten of zenuwen veroorzaakt door uw handen een ongemakkelijke hoek. Met de handen hoger, hoe groter spieren aan de onderzijde van de pols geven bevoegd typen spieren in plaats van de kleine spieren aan de achterkant van de pols.