Problemen met HP 4280

Tijdens het gebruik van de HP Deskjet F4280, kunt u problemen met de werking ervan, zoals papier vastlopen in de machine of de printer werkt niet helemaal wanneer u een upgrade naar Windows 7. In plaats van het betalen van een vakman aan het werk op de HP Deskjet F4280 tegenkomen, bespaar jezelf de tijd te wachten op een winkel om reparaties evenals het geld dat zou je de winkel betalen met het oplossen van eenvoudige problemen met de printer zelf te maken.

instructies

Papierstoringen

1 Houd zowel de "Power" en "Annuleren" knop terwijl de printer is ingeschakeld. Wacht als de printer pogingen om een ​​zelftestpagina af te drukken.

2 Haal alle losse vellen papier in de in- en uitvoerlade van de printer. Trek niet elke vastzittende papier op dit moment.

3 Schakel de printer uit en trek de stekker uit het stopcontact. Open achterdeur van de printer door op de tab aan de linkerzijde en open de voordeur van de printer door zwaaien naar beneden.

4 Trek elke geplakt papier in het apparaat. Draai elke rol volledig en verwijder eventuele kleine snippers papier geplakt op de rollen.

5 Reinig alle rollen van de printer met behulp van een microfiber doekje bevochtigd met gedestilleerd water. Laat de deuren van de printer geopend voor 15 minuten, dan sluit ze en steek de stekker in het stopcontact.

6 Reset de machine of het zal nog steeds geen papier. Schakel de printer en trek vervolgens het netsnoer uit de achterkant van de printer en het stopcontact. Wacht 15 seconden en sluit het netsnoer aan beide uiteinden.

Werkt niet met Windows 7

7 Verwijder de USB-kabel aan de achterkant van de printer. Klik op de Windows-knop in de linker benedenhoek van het scherm en selecteer "Alle programma's."

8 Selecteer "HP," dan is de 4280's programmamap. Klik op "Installatie ongedaan maken" en volg de instructies op het scherm om de printer te verwijderen.

9 Klik op de Windows-toets en het type "Print" in het vak "Search Programma's en bestanden". Klik op "Print Management," en dubbelklik vervolgens op "Print Servers" en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de 4280's. Selecteer 'Eigenschappen'.

10 Selecteer het tabblad 'Drivers', klikt u op de driver voor de 4280, klikt u op de knop 'Verwijderen'. Selecteer de "Remove Driver en Driver Package" en klik op "OK." Na het verwijderen is voltooid, klikt u op de "Apply" knop en het systeem opnieuw op te starten.

11 Installeer de software van de printer door te klikken op de tab "Ondersteuning en Drivers" en het invoeren van "Deskjet 4280." Selecteer "Windows 7" voor het besturingssysteem en klik op 'Download' naast de bestuurder. Downloaden en openen van de installatiesoftware, volg dan de instructies van de software op het scherm.