Hoe maak je een nieuw Word-document aanmaken van een sjabloon in VBA

Hoe maak je een nieuw Word-document aanmaken van een sjabloon in VBA


Elk van de programma's in de Microsoft Office-suite, zoals Word of Excel, bevat een uitgeklede versie van de Visual Basic programmeertaal VBA. U kunt maken van een stukje code heet een macro met behulp van de VBA-editor die repetitieve taken, zoals het openen van een nieuw Word-document dat een pre-built sjabloon bevat zal automatiseren. Het openen van een nieuw Word-document door middel van VBA is een snel proces dat vereist slechts één lijn van eenvoudige code.

instructies

1 Open de Microsoft Office-document dat u wilt wijzigen om de VBA-code bevatten. Ga naar het tabblad \ "Ontwikkelaar \" en klik op de link met de naam \ "Visual Basic. \"

2 Maak een nieuwe procedure door te typen in de opening \ "Sub MyNewProcedure () \" command. U kunt \ "MyNewProcedure \" op een titel die u wilt om te bepalen wat de procedure doet, zoals \ "OpenTemplate \" of iets dergelijks te veranderen.

3 Druk op de "Enter" drie keer de knop om omlaag te verplaatsen drie lijnen. Typ in het beëindigen van \ "End Sub \" commando te laten de Visual Basic-editor weten waar de procedure van de code eindigt.

4 Verplaats een back-up een lijn zodat de cursor is gepositioneerd tussen het openen en sluiten procedure commando's.

5 Gebruik de \ "Toevoegen \" werkwijze van de \ "Documenten \" object naar een nieuw Word-document uit een bestaande sjabloon. Typ bijvoorbeeld \ "Documents.Add Template: = \" C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Templates \ 1033 \ EquityMergeLetter.dotx \ "als je wilde een document met behulp van de \ maken" EquityMergeLetter \ "template.

6 Sla uw wijzigingen op. Klik op de knop \ "Macro \" en licht dan de macro naam die u eerder in de openingsprocedure opdracht aangegeven. Klik op \ "OK \" om de macro en het creëren van het nieuwe Word-document met de opgegeven sjabloon.