Hoe kan ik een back-up Bootable DVD in Linux Maak

U kunt een back-up, bootable DVD als een preventieve maatregel te maken in het geval dat er iets mis is met uw Linux-besturingssysteem gaat. Als de versie van Linux die op uw harde schijf geïnstalleerd is niet juist geladen, kunt u uw computer opstarten vanaf de back-up DVD, en dan verder te werken en repareren van je machine. Hoewel sommige besturingssystemen bemoeilijken backup bootable DVDs van deze aard te maken, Linux verschilt. Het Linux-besturingssysteem wordt geleverd met een hulpprogramma ingebouwd waarmee u deze schijven snel te maken.

instructies

1 Open de webbrowser Mozilla Firefox. Mozilla Firefox is de standaard geïnstalleerde webbrowser in het Linux besturingssysteem.

2 Ga naar de hoofdpagina Ubuntu en klik op "Download". Download de .ISO image schijf bestand dat nodig is om een ​​back-up, bootable DVD te maken. Wacht op dit bestand om volledig te downloaden naar uw computer (het is bijna 700MB in grootte), en ga dan verder met stap 3.

3 Plaats een lege dvd in de dvd-brander die is gekoppeld aan uw Linux-computer.

4 Klik met de rechtermuisknop op het ISO-image disc-bestand dat u hebt gedownload in 'Stap 2. " Klik op de "Schrijf op schijf ..." optie.

5 Klik op de knop "Burn". Dit zal de ISO-image schijf bestand naar de dvd te branden in uw dvd-brander. Je zal gewoon hebben gemaakt van een back-up opstartbare DVD in het Linux besturingssysteem.