Hoe aan te passen Gratis Printable Uitnodigingen

Hoe aan te passen Gratis Printable Uitnodigingen


Gratis afdrukbare uitnodigingen zijn beschikbaar op het internet aan te passen voor een speciale gebeurtenis. Computer gebruikers kunnen downloaden uitnodiging sjablonen op hun computers, en te personaliseren hen door beelden en tekst toe te voegen aan de gasten van het evenement op de hoogte. De uitnodigingen kunnen vervolgens worden afgedrukt op karton papier, en verstuurd via de post.

instructies

1 Zorg voor een printbare uitnodiging sjabloon die compatibel is met het tekstverwerkingsprogramma op uw computer geïnstalleerd is. Bezoek de website van de software-programma of een gerenommeerde template site, en download een sjabloon in de sectie "Sjablonen". Zodra een gewenste sjabloon is geselecteerd, klikt u op de optie 'Download' onder de template.

2 Kies de optie 'Opslaan' in het venster dat verschijnt downloaden. Voer een bestandsnaam in de "File Name" in en selecteer een bestemming om de sjabloon op te slaan. Selecteer de "Save" knop aan de onderkant van het venster om te beginnen met het downloaden van de uitnodiging sjabloon. Als het eenmaal is gedownload, klikt u op het icoontje sjabloon om het in de tekstverwerker openen.

3 Voeg tekst door het intikken van de binnenkant van de uitnodiging sjabloon om het te personaliseren. Bewerk bestaande tekst door te klikken op de tekst in de sjabloon om het tekstvak te onthullen, dan is het typen in het bericht. Verander het lettertype, het gezicht, de grootte en de vorm van de tekst met behulp van het type gereedschappen in het optiemenu van het programma.

4 Plaats illustraties op de kaart ontwerp door het selecteren van "Insert" en vervolgens "Beeld" in de werkbalk menu, dan "Clip Art" van het sub-menu. Kies een thema uit de lijst in het venster dat verschijnt, en klik op het gewenste beeld. Sluit het venster nadat het beeld is geselecteerd.

5 Plaats een wit of licht gekleurde 65 lb. karton papier in de papierinvoer van de printer en de uitnodigingen af ​​te drukken. Selecteer "File" en vervolgens "Print" in het menu van het programma om de uitnodigingen af ​​te drukken. Personaliseer de gedrukte uitnodigingen met scrapbook uitsparingen of decals gekocht van een ambachtelijke winkel, of ingewikkelde ontwerpen met behulp van stempels en een stempelkussen.