Hoe maak je een taakbalk aanpassen

Met Windows, kunt u kiezen uit diverse screensavers en wallpapers, evenals veranderingen in de manier waarop de interface zich gedraagt ​​maken. Hoewel u misschien niet wilt radicale veranderingen aan de interface te maken, zou je de taskba om uw Windows te verbeteren aan te passen. Volg deze stappen.

instructies

1 Beweeg uw muis over de taakbalk in een leeg gebied dat niet een pictogram of programma bar heeft.

2 Klik met de rechtermuisknop met je muis in die ruimte. Dit zal een menu met een verscheidenheid aan opties die u kunt gebruiken om de taakbalk aan te passen.

3 Beweeg uw muis over de "Werkbalken" menustructuur. Een tweede menu wordt geopend met een lijst van dingen die je kunt aanpassen op uw bureaublad.

4 Klik op en plaats een vinkje naast een item in het menu "Werkbalken" om het te laten lijken.

5 Klik op de knop "Eigenschappen" in het menu. Vanaf hier zul je in staat zijn om zowel de taakbalk en het startmenu aan te passen.

6 Ontgrendelen van de taakbalk om de grootte op het scherm aan te passen. U kunt trek het hoger tot het nemen van extra levels, wat handig is wanneer je multitasking met diverse programma's. U kunt ook de taakbalk aan een andere kant van de monitor verschijnen.

7 Maak de "Quick Launch" optie in het menu Werkbalken. Dit plaatst miniatuur startup iconen in de taakbalk en voorkomt rommel op uw bureaublad.

8 Klik op "Customize" in het menu Eigenschappen. De aanpassing menu kunt u wijzigen welke taakbalk opties zichtbaar blijft op de bar. Sommige mensen hebben veel programma's op de achtergrond draaien, maar ze kunnen de rechterkant van de taakbalk rommel, naast de tijd. Change instellingenpictogram tussen "Always Show", "Altijd verbergen" en "verbergen wanneer het niet actief," afhankelijk van hoe u wilt dat uw pictogrammen verschijnen.

Hints

  • Vergeet niet om rechts-klik. Rechtermuisknop te klikken gaat met behulp van de rechter muisknop op de meeste taakbalk aanpassen uitvoeren. Zelfs de kleinste veranderingen komen meestal via de klik met de rechtermuisknop context menu's.