Hoe maak je een taakbalk bijwerken

Hoe maak je een taakbalk bijwerken


De taakbalk is een kenmerk van het Microsoft Windows-besturingssysteem en wordt gevonden, dus op de meeste pc's. Het is de horizontale balk die verschijnt onder het scherm zichtbaar moet te allen tijde. Het moet niet worden verward met andere bars die alleen verschijnen als uw internet browser is geopend. Deze omvatten de statusbalk, die horizontaal verschijnt aan de onderkant van het browservenster en vertelt u wat de browser doet en diverse werkbalken die kunnen worden geselecteerd om zowel horizontaal als verticaal in uw browser venster. Een voorbeeld is een werkbalk die tabbladen voor uw favoriete pagina's toont. Sommige updates aan uw taakbalk worden automatisch uitgevoerd. Sommige software, zoals uw PC volumeregeling en audio manager en updaten waarschuwingen verschijnt automatisch aan de rechterkant van de taakbalk, tenzij u ze verwijdert. De Apple Mac heeft geen precieze equivalent van een taakbalk.

instructies

1 Geef je mening over de automatische pictogrammen die verschijnen aan de rechterkant van de bar in wat genoemd wordt de zogenaamde "systeemvak." Als ze onzichtbaar, op zoek naar een pijl kunt u klikken op om ze te laten verschijnen of verdwijnen. Deze pictogrammen zijn waarschijnlijk volumeregeling van uw pc, de audio-manager, mogelijk sommige beveiligingsprogramma's die werden geleverd met de computer of dat u hebt gedownload, evenals pictogrammen aangeeft dat updates van software op uw computer beschikbaar te vertegenwoordigen. Om een ​​ongewenste pictogram om dit gebied te verwijderen, klik met de rechtermuisknop en kies "quit" of "exit". Als er een pictogram deze optie niet aanbiedt, kan het nodig zijn om de software te verwijderen om het uit de taakbalk te verwijderen. Wijzigingen die u mogelijk niet verschijnen totdat de PC opnieuw is opgestart.

2 Geef je mening over het centrale gedeelte van de taakbalk. Dit laat zien welke programma's zijn geopend. Bijvoorbeeld, als je op het internet surft, terwijl het houden van een Microsoft Word-document te openen als goed, ziet u een tab die elk van deze programma's. Links te klikken op een tabblad zal het programma herstellen ware grootte in zijn browservenster. Rechtermuisknop te klikken krijgt u de mogelijkheid van het sluiten van het tabblad geven. Zorg ervoor dat je geen werk op te slaan, bijvoorbeeld in Microsoft Word, voor het sluiten van het tabblad. Dit deel van de taakbalk kan eenvoudig door de geopende programma's worden bijgewerkt. Zodra de programma's zijn afgesloten, zullen de tabs verdwijnen.

3 Controleer uw startmenu. Aan de uiterste linkerzijde van de taakbalk moet je een knop "Start" en het dragen van het pictogram van Microsoft te zien. Klik met de linkermuisknop om een ​​selectie van programma's die kunnen worden gestart vanuit het startmenu te zien. Dit omvat een aantal van de programma's die u het vaakst gebruikt, eventueel met inbegrip van uw Internet browser, Microsoft Office en Microsoft Word. U kunt ook in staat om mappen te openen op uw computer, zoals "Mijn documenten" en "My Pictures," in het startmenu. Door rechts te klikken op de programma's en te kiezen voor "Verwijderen uit List," je kunt ze vanaf de start menu te verwijderen. Naar het startmenu meer volledig aan te passen, klik op "Start", kies "Configuratiescherm" en dubbelklik met de linkermuisknop op de "taakbalk en menu Start" icoon. Dit zal u aanwezig zijn met een reeks opties voor het wijzigen van de inhoud en het uiterlijk van zowel de taakbalk en het startmenu, afhankelijk van het tabblad dat u kiest.

Hints

  • pictogrammen verwijderen uit de taakbalk zal hen niet verwijderen van uw pc. De keuze om een ​​programma te verwijderen, kan het echter permanent te verwijderen.