How to Get Rid van adware in Vista

How to Get Rid van adware in Vista


Adware kan vervelend voor de gebruiker en schadelijk zijn voor de prestaties van een computer. Veel anti-virus programma's zullen niet adware te verwijderen. Het is belangrijk om een ​​specifiek programma dat adware verwijdert computer ongewenste programma met succes af te gebruiken.

instructies

How to Get Rid van adware in Vista

1 Sluit alle actieve programma's en applicaties op uw computer. Met ingang van 2010, moet u Norton 360 4.0 of Norton Internet Security 2010 versie of hoger, die je online kunt kopen. Dit maakt de adware verwijderen proces sneller dan het proces van de aankoop van een disc. Norton 360 4.0 kost iets meer, maar heeft meer functies, terwijl Norton Internet Security de opdracht zal behandelen. Oudere versies van Norton misschien niet de adware verwijderen functie.

2 Plaats de disc in het schijfstation en open het Configuratiescherm. Klik op het pictogram Computer en klik vervolgens op het juiste schijfstation pictogram om de installatie-wizard Norton openen. Kies uw installatie voorkeuren van de opties wanneer wordt gevraagd dan kan uw computer opnieuw op te starten nadat de installatie is voltooid. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, zal de installatie automatisch hervat en kan enkele minuten duren.

3 Klik op het menu Start en uw programma's om de Norton-software te openen of te openen vanaf een snelkoppeling op het bureaublad als je er een gemaakt uit te breiden. Als er foutmeldingen optreden, de software mogelijk niet correct geïnstalleerd. Kies de optie om opnieuw te proberen uit de foutmelding pop-up opnieuw installeren van het programma.

4 Klik op het icoon PC Security Norton bedieningspaneel en kiezen voor een uitgebreide scan, die een grondige scan, ten opzichte van de Quick Scan uit te voeren.

5 Laat de scan uit te voeren en volledig zijn. Regelmatig uitvoeren van de Quick Scan is voldoende, maar als je een probleem vermoedt, het Comprehensive Scan is de beste optie. Het programma zal signaleringen in een bepaalde bedreigingen en identificeren van de bron en de aard van de dreiging zoals beschikbaar. De software zal adware, virussen, spyware en andere bedreigingen te verwijderen, terwijl ook het verwijderen van de ongewenste programma's.

Hints

  • Maak gebruik van Norton's het oplossen van problemen hotline, die meestal wordt opgenomen voor een jaar met de aankoop van software om eventuele problemen op te lossen en om u vertrouwd te maken met de software.
  • Download nooit willekeurige software om adware te verwijderen. Veel anti-virus programma's die niet bekend zijn en gerenommeerde gastheer adware en spyware zelf, met name freeware.