Hoe kan ik bestanden herstellen op een Apple

Hoe kan ik bestanden herstellen op een Apple


Bestanden die naar de prullenbak hebt verzonden, maar niet permanent verwijderd van uw Macintosh-computer kunt u uw mappen in de Finder worden hersteld door ze te verwijderen uit de vuilnisbak. De bak van het afval op uw computer slaat tijdelijk alle verwijderde bestanden totdat u het legen. Als een bestand wordt verwijderd met behulp van de beveiligde lege functie in de bak van het afval, de computer wist het bestand en schrijft over de informatie om te voorkomen dat data recovery programma's van het herstellen van de gegevens. Zodra de prullenbak geleegd is of veilig geleegd, kan bestanden niet worden hersteld zonder het gebruik van een derde partij data recovery programma.

instructies

Herstellen uit de prullenbak

1 Klik op het pictogram "Trash" op dok Macintosh scherm.

2 Sleep het bestand dat u wilt terugzetten in de prullenmand venster op uw bureaublad. Als alternatief, klik met de rechtermuisknop (of Control-klik) het bestand en selecteer "Restore" of "Zet terug" in het snelmenu.

3 Klik op het icoon "Finder" op dok van het scherm en sleep het herstelde bestand op uw bureaublad naar de juiste locatie in het Finder-venster.

Bestanden herstellen van MobileMe

4 Open de Safari-browser (klik op het pictogram op de dock van uw scherm), en ga naar de MobileMe-website. De MobileMe is een service voor Mac-gebruikers die iDisk, een storage server waar u kunt back-up van uw computer bevat.

5 Voer uw MobileMe-ID en wachtwoord in en klik op "Inloggen."

6 Klik op het pictogram iDisk op de top van het browservenster en klik op de map waar je eerder een back-up informatie wordt opgeslagen.

7 Klik op de "Download" knop in de extreem-rechtse raam van Safari, en selecteer "Desktop" of "Macintosh HD" als de bestemming voor het bestand of de map.

Hints

  • Om bestanden te herstellen, moet u eerder een back-up van de computer naar MobileMe met behulp van de Time machine of back-up-toepassingen op de Macintosh-computer, of door het handmatig uploaden van content via de MobileMe-website.