Hoe kan ik een Acer 3650 demonteren?

In tegenstelling tot veel laptops, heeft de Acer Aspire 3650 niet eisen dat u volledig demonteren van de belangrijkste componenten te bereiken. De harde schijf, optische drive, het geheugen en de CPU zijn allemaal toegankelijk zonder het nemen van de laptop uit elkaar. Toch zijn er momenten waarop je zou willen volledig uit elkaar te halen uw 3650, of het nu op het moederbord te vervangen of om alles wat een grondige reiniging te geven. Wat de reden ook, het nemen van de laptop uit elkaar is een eenvoudig proces.

instructies

1 Koppel het netsnoer en leg de Acer 3650 gezicht naar beneden op een tafel. De voorkant van de laptop zou moeten zijn naar u toe. Verwijder de batterij Schuif de ontgrendelknop aan de buitenkant van de laptop. Trek de batterij uit het batterijcompartiment.

2 Zet op een elektrostatisch polsbandje. Zoek de harde schijf deur naast de batterij baai. Verwijder de twee schroeven die de deur op zijn plaats en verwijder de deur. Schuif de vaste schijf naar de buitenkant van de laptop en til het recht omhoog om deze uit de vasteschijfruimte verwijdert.

3 Verwijder de zes schroeven die de grote deksel op zijn plaats en til de kap eraf. De kap verwijderen geeft u toegang tot het geheugen en de CPU.

4 Verwijder de memory stick door het scheiden van de vergrendelingen aan de zijkant van de stick om het uit te knallen. Schuif de stok uit het stopcontact.

5 Koppel de ventilatorkabel los van het moederbord en losklikken uit haar houder. Verwijder de twee schroeven die de ventilator systeem in de plaats en til de ventilator recht omhoog om het te verwijderen. Onder de ventilator is de CPU heatsink. Verwijder de vier schroeven waarmee de heatsink op zijn plaats en til hem recht omhoog om het te verwijderen.

6 Gebruik een platte schroevendraaier om de borgschroef te zetten naast de CPU tegen de klok in totdat het klikt. Pak de CPU door de zijkanten en til het recht omhoog. Plaats de CPU in een antistatische zak totdat je klaar bent om het opnieuw te installeren zijn.

7 Zoek de draadloze antennekabels naast de CPU socket. Verwijder de tape waarmee de kabels op zijn plaats. Pop uit de bescherming antenne cover houden de kabels op zijn plaats. Trek de kabels uit de weg. Op dit moment blijven ze verbonden met het mobiele kaart; dus zorg ervoor dat ze uit de weg.

8 Zoek de mini cover, net boven de CPU socket. Verwijder de schroef vast te houden op zijn plaats en verwijder de kap. Verwijder de twee schroeven in de achterste hoeken van de laptop ook. Die schroeven te helpen houden het beeldscherm op zijn plaats.

9 Zoek het optische station aan de voorkant juiste gebied van de laptop. Langs de achterkant van het station is een enkele schroef vast te houden op zijn plaats. Verwijder de schroef en gebruik je vingers aan de achterkant van het station te duwen totdat deze schuift uit de laptop basis.

10 Flip de 3650 voorbij is en de display volledig open. Zoek het toetsenbord bezel langs de bovenkant van het toetsenbord. Gebruik een platte schroevendraaier voorzichtig los te wrikken van de ring en verwijder deze. Verwijder de enige schroef die het toetsenbord op zijn plaats. Til het toetsenbord omhoog en koppel de kabel van het moederbord.

11 Trek de draadloze antenne kabels door de opening in deksel van de laptop. Koppel de kabel die loopt van het beeldscherm op het moederbord. Verwijder de vier schroeven waarmee het beeldscherm op zijn plaats en til hem recht omhoog om het te verwijderen.

12 Leg de 3650 gezicht naar beneden en verwijder de acht schroeven links op de onderkant van de laptop. Zet hem weer om en verwijder de twee overgebleven schroeven van de bovenkap op zijn plaats. Koppel de touchpad kabel en LED-kaart los van het moederbord. Til de bovenklep off van de laptop basis, te beginnen met de back-end en werk je een weg naar voren.

13 Zoek de schakelkast en modemkaart langs de kant van de laptop. Pop de schakelaar bestuur af van het moederbord. Verwijder de schroef die de modemkaart op zijn plaats. Pop het af van het moederbord en verwijder deze. Koppel alle overige kabels die zijn aangesloten op het moederbord.

14 Verwijder de schroef waarmee het moederbord op zijn plaats. Trek de achterkant van de laptop basis totdat het moederbord los van de basis. Til het moederbord omhoog om deze te verwijderen.

Hints

  • Reinig uw interne componenten voordat u ze opnieuw te installeren.
  • Voorkom schade door statische elektriciteit door het dragen van een elektrostatisch polsbandje.