Hoe de Vocals verwijderen van een MP2

Hoe de Vocals verwijderen van een MP2


Het verwijderen van de zang van MP2 audio-bestanden kan een moeilijke taak zijn als het niet goed gedaan. De audio-MP2-bestand moet eerst worden geconverteerd naar een MP3-bestand voordat het kan worden bewerkt. Muziek productie software zoals ProTools, Cakewalk en Florida Studio kunt u bewerken en zang te verwijderen uit WAV en MP3-audiobestanden. MP2 naar MP3 converters dergelijke WAV of MP3 Converter OJOsoft Audio Converter kunt u snel MP2 bestanden converteren naar MP3 audio bestanden.

instructies

Met behulp van WAV MP3 Converter

1 Open het programma en klik op de "Add Files" knop die zich aan de linkerkant.

2 Selecteer het MP2-bestand dat u wilt converteren en klik op 'Openen'.

3 Selecteer de "To MP3" optie, die zich onder de "Convert" tab aan de linkerkant. Klik op de "Convert" optie dan te wachten als het bestand wordt geconverteerd.

Het verwijderen van Vocals

4 Open de muziek-productie-software en klik op "Nieuw" in het menu "Bestand". Selecteer "File" in het menu bovenaan en klik op 'Importeren'.

5 Met de rechtermuisknop op het nummer en selecteer de "Split Stereo Track" optie in het drop down menu, zullen er twee verschillende tracks.

6 Klik met de rechtermuisknop de "juiste" nummer te selecteren en vervolgens "effecten" en "omkeren" uit het menu aan de bovenkant van het scherm. Markeer en klik met de rechtermuisknop de "juiste" nummer en selecteer "Mono" uit de lijst.

7 Markeer de 'linkse' spoor, die zal worden boven de "juiste" nummer, selecteer vervolgens "Mono." Klik op de knop "Play" aan de bovenkant van het scherm om het nummer te bekijken.