Hoe kan ik een watermerk toevoegen aan BMP met VBA

Visual Basic for Applications kunt u toepassingen voor Microsoft Office te creëren. Als u een afbeelding die u wilt automatisch watermerk, kunt u de VB-taal te gebruiken om het beeld van de BMP watermerk met uw naam of domeinnaam. Het watermerk slaat een apart beeldbestand gecombineerde beeld van de BMP met, dus je kunt het beeld te verdelen om het te beschermen tegen diefstal.

instructies

1 Rechtsklik op het VB script bestand dat u wilt bewerken en selecteer "Openen met." Selecteer het script editor die u wilt gebruiken. Als u niet beschikt over een VBA script applicatie hebt, kunt u ook bewerken VBA met Notepad.

2 Maak het watermerk. Het beeld watermerk bevat een transparante achtergrond, en u kunt elke tekst aan te tonen het watermerk in te creëren. De volgende code maakt een "myimage" watermerk voor u:

wm.Draw ( "myimage")
wm.SetPixel (100, 100, Color.Red)

De bovenstaande code maakt een watermerk dat is 100 pixels hoog en 100 pixels breed, en het watermerk tekst is rood. Vervang "myimage" met het watermerk tekst die u wilt weergeven.

3 Combineer het watermerk afbeelding uw BMP met. De volgende code combineert de twee beelden om een ​​nieuw imago te creëren voor uw website of desktop project:

Dim nieuwe Zoals Graphics = Graphics.FromImage ( "newimage.bmp")
Dim oude Zoals Graphics = Graphics.FromImage ( "oldimage.bmp")

graphic.DrawImage(watermark, new, old)

Vervang "oldimage.bmp" met het beeld dat u wilt watermerk.

4 Sla het VBA-bestand en dubbelklik op het bestand op uw computer. Het script wordt uitgevoerd en watermerken uw afbeelding, zodat u kunt de functionaliteit van de nieuwe VBA script te testen.