Hoe te Etiketten Met Excel Vista Print

Hoe te Etiketten Met Excel Vista Print


Met schrijfmachines grotendeels een ding van het verleden, is het belangrijk dat de computer eigenaars om te weten hoe labels afdrukken met de software pakketten zij bezitten. Als u een Windows Vista-computer met Microsoft Excel geïnstalleerd, kunt u labels afdrukken vanaf uw computer, met behulp van uw eigen PC en printer.

instructies

1 Koop een set van labels die aan uw behoeften voldoet. Er zijn etiketten die zijn ontworpen voor zowat elk doel je maar kunt bedenken, van adresstickers mailing labels om naambadges en bestandsmap labels. Bij het winkelen voor labels, kijk voor de Avery gelijk aantal, zelfs als u het kopen van generieke labels. Dit aantal zal u helpen bij het opzetten van de mailing labels in Microsoft Excel.

2 Download een label template van Microsoft. Deze label sjablonen kunt u adressen rechtstreeks in Excel om de etiketten die u nodig hebt. Zorg ervoor dat u het downloaden van de juiste sjabloon voor de labels die u moet maken, dat wil zeggen mailing etiketten, terugkeer adressen, identificatie badges.

3 Typ je adressen in de etiketten op de sjabloon. Nagelezen uw document en sla het op de harde schijf of het netwerk delen.

4 Laden van een pagina met etiketten in de printer. Raadpleeg de printerdocumentatie voor de juiste oriëntatie van het etiket vel. Sommige printers eisen dat de etiketten te gezicht naar beneden worden geplaatst, terwijl anderen ze nodig in de printer met het label naar boven worden geplaatst.

5 Klik op het menu "Bestand" en kies "Afdrukken" in het menu. Selecteer de juiste printer en klik op "OK" om de afdruktaak te verzenden.