How to Change Autorun-instellingen in Windows Vista

De autorun instellingen in Windows Vista controleren wat uw computer doet elke keer dat u verwisselbare media plaatst. Of het nu een cd, een dvd of een externe harde schijf, Windows heeft voorgeprogrammeerde instellingen die beslissen of te rippen, branden, verkennen of negeren als het eenmaal is aangesloten. wijzigen van deze instellingen geeft u meer controle over uw Windows-ervaring, en maakt het beheren van uw mediacollectie veel gemakkelijker.

instructies

1 Open het Configuratiescherm. Tenzij je de snelkoppeling op je bureaublad hebt toegevoegd, dit doen door te klikken op de link in het menu Start.

2 Selecteer "Hardware en geluiden" van de belangrijkste in het Configuratiescherm genoemde opties. Als u de "Classic View" Configuratiescherm, klikt u op het pictogram met de naam "Auto Play."

3 Klik op het tabblad "Auto Play" om het paneel autorun-instellingen te openen.

4 Gebruik de drop-down menu om te selecteren hoe Vista zorgt voor de verschillende soorten van verwijderbare media. Als u liever Autorun volledig zou uitschakelen, kiest u "Geen actie ondernemen" van elk van de menu's.

5 Druk op "Save" om de wijzigingen die u hebt gemaakt toe te passen en terug te keren naar het Control Panel.

6 Voer een test om ervoor te zorgen dat Autorun veranderde de manier waarop je het wilde. Als een van de instellingen is niet goed werkt, de heropening van de automatische controle Play paneel en double-check haar optreden.

Hints

  • U kunt ook Autorun gebruiken om games elke keer dat je de schijven in te voegen in uw computer te installeren of uit te voeren. Kijk voor de "Software en Games" veld onder de Auto Play panel om deze instellingen aan te passen.
  • Houd de toets "Shift" te openen Auto Play, ongeacht de standaard instellingen.