Hoe kan ik Internet Explorer 7 optimaliseren

Internet Explorer 7 is een web browser die wordt geleverd met vooraf geïnstalleerd op Windows-besturingssystemen. Internet Explorer 7 browser kan geoptimaliseerd worden op verschillende manieren om uw dagelijkse surfen op internet, te maximaliseren, zoals door het beheer van uw add-ons, het aanpassen van de beveiligingsinstellingen en het cachegeheugen van de browser.

instructies

1 Uitschakelen add-ons die niet voor u belangrijk zijn. Open IE7, klikt u op 'Extra', 'Manage Add-ons "en" Enable / Disable add-ons. " Blader door de lijst met add-ons in de computer is geïnstalleerd. Zorg ervoor dat het selectievakje voor 'Add-ons op dit moment in Internet Explorer zijn geladen "is geselecteerd. Klik op de add-on die u wilt uitschakelen en selecteer "Disable."

2 Configureer de beveiligingsinstellingen in IE7. Als de browser is te beperkend, zult u niet in staat zijn om bepaalde websites te openen. Om terug te keren naar de standaard beveiligingsinstellingen ongedaan te maken, klikt u op "Extra", "Internet Options" en het tabblad "Security". Klik op "Reset alle zones op het standaardniveau instellen," en klik op "OK."

3 Terugkeren naar de standaard instellingen van Internet Explorer als uw browser is vertraagd. Klik op "de" Advanced "Extra", "Internet-opties" tab en "Reset" onder "Instellingen voor Internet Explorer opnieuw instellen."

4 Wis de browsegeschiedenis. Klik op 'Extra', 'Internet-opties "en" Verwijderen "onder" Browsing History. " Als u andere dan de surfgeschiedenis andere bestanden te wissen, selecteert u "Delete Browsing History 'in het menu' Extra '. Browser bestanden die u kunt verwijderen de tijdelijke internetbestanden, cookies, de lijst van websites die u hebt bezocht, de vorm van gegevens en wachtwoorden.

5 Download en installeer Internet Explorer-updates wanneer ze beschikbaar zijn. Internet Explorer-updates zijn opgenomen in de updates voor uw Windows-besturingssysteem. Zorg ervoor dat uw besturingssysteem is geconfigureerd om updates automatisch te downloaden. Voor gebruikers van Windows XP, opent u 'Mijn Computer', met de rechtermuisknop op het pictogram, selecteer "Eigenschappen" en klik op "Automatische updates." Klik op "Automatisch (aanbevolen)." Voor gebruikers van Windows Vista, klikt u op "Start", "Alle programma's", "Windows Update", "Change Settings" en "Updates automatisch installeren."