Asus Eee Netwerkproblemen Connection

Asus Eee Netwerkproblemen Connection


De Asus lijn van netbooks, die kleiner zijn dan normale laptops zijn en zijn ontworpen voor basis computergebruik en mobiele internettoegang, wordt de Eee PC. Hoewel deze computers bieden voor toegang tot het internet, zijn ze bekend om problemen met draadloze verbinding.

Operating System Based

Sommige verbindingsproblemen zijn gebaseerd op het besturingssysteem dat u ervoor kiezen om te draaien op de Eee PC. De netbook, vanaf 2010, wordt geleverd met Windows 7 en de hardware is dienovereenkomstig ontworpen. Als u kiest voor een ander besturingssysteem op de netbook draaien, zorg ervoor dat de hardware compatibel is met het ander besturingssysteem.

Ingeschakeld draadloze verbinding

In het Windows-besturingssysteem, kunt u ervoor kiezen om de draadloze verbinding van de computer in- of uitschakelen. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor draadloze communicatie in de taakbalk om ervoor te zorgen dat de draadloze verbinding is ingeschakeld als u problemen problemen met draadloze verbinding.

Gekwalificeerde Router Problemen

Sommige Eee PC-gebruikers hebben gemeld dat hun draadloze verbindingen op onverklaarbare wijze zal stoppen met werken op bepaalde netwerken. Volgens Asus technische ondersteuning, kan de Eee PC alleen verbinding maken met "gekwalificeerde routers," maar er is geen documentatie over welke routers gekwalificeerd zijn en welke niet.