Craigslist Verkoper Gereedschap

Craigslist is een website die bestaat uit lokale classifieds en forums. Vanaf augustus 2011 werd Craigslist 10e gerangschikt in de Amerikaanse webverkeer, volgens Alexia, een Web bedrijfsinformatie. Dit, samen met de mogelijkheid voor kopers en verkopers en post en reageren op advertenties gratis, maakt Craigslist een uitstekende plek om online te kopen en te verkopen artikelen. Hoewel Craigslist's kenmerken zijn vrij basic, de website biedt wel een aantal instrumenten dat de verkopers zeer nuttig te vinden.

craigslist account

Craigslist heeft geen verkopers nodig om een ​​gebruiker account aan te maken. Als u niet te kiezen, kunt u uw bericht door de bevestigings e-mail van uw bericht te beheren. Dat gezegd zijnde, als u van plan op het plaatsen van meerdere berichten op Craigslist, een gebruikersaccount maakt het proces van het maken, bewerken en verwijderen van berichten veel gemakkelijker. Een user account kunt u ook al uw berichten te bekijken op één pagina en opnieuw na de advertenties die zijn verlopen.

Te Koop Categorie

Craigslist heeft een uitgebreide lijst van For Sale categorieën - te vinden op uw lokale hoofdpagina Craigslist's -. Dat de verkopers hun objecten kunt plaatsen in een aantal van de vele categorieën omvatten Arts and Crafts, Garage Sales, Antiek, elektronica en auto's en vrachtwagens. De For Sale gedeelte bevat ook gevraagd categorie, waar de verkopers kunnen contact opnemen met potentiële kopers op zoek naar specifieke items, een Barter categorie, waar verkopers items met verhandelbare prijskaartjes en een gratis waar verkopers weg items die niet verkopen kan geven kunt plaatsen.

foto Uploader

Criagslist biedt een foto-uploader voor alle categorieën in de Te Koop, Huisvesting en contactadvertenties secties. Met ingang van augustus 2011, de foto-uploader kunt u maximaal vier afbeeldingen die zijn opgeslagen op uw computer te uploaden. U zult de mogelijkheid om uw bericht een voorbeeld samen met uw foto's voor publicatie te hebben.

Anonieme e-mailadres

Craigslist biedt anonieme e-mailadressen te gebruiken bij het plaatsen van een advertentie. Dit is vooral handig als u van plan op de verkoop van meerdere items, omdat het voorkomt dat uw e-mailaccount van steeds bestookt met spam. Elke e-mail verzonden naar uw anonieme Craigslist e-mailadres wordt automatisch doorgestuurd naar het e-mailadres gekoppeld aan uw user account, of degene die u heeft opgegeven bij de advertentie geplaatst.