Hoe je Remote Desktop voor Windows Vista

Remote Desktop kan worden gebruikt op desktop computers, laptops, media center en tablet-pc's. Nadat het is ingesteld, kunt u op afstand verbinding maken met uw Windows Vista-machine.

instructies

1 Klik op de knop "Start" en klik met de rechtermuisknop op 'Computer'. Selecteer "Eigenschappen" uit het drop-down lijst. Het venster Systeem verschijnt.

2 Klik op "Remote instellingen" van het linkervenster. Als de User Account Control verschijnt, typt u een beheerderswachtwoord in en klik op "Ja." Het venster System Properties verschijnt.

3 Selecteer het tabblad "Remote". Twee optie beschikbaar zijn. De eerste optie stelt: "Sta verbindingen van computer waarop een versie van Extern bureaublad (minder veilig)." De tweede optie staten 'Alleen verbindingen toestaan ​​computer waarop Extern bureaublad met Network Level Authentication (veiliger). " Windows Vista RD-gebruikers die de Extern bureaublad-sessie te starten moet de tweede optie te selecteren. Als u verbinding wilt maken vanaf een computer die niet wordt uitgevoerd Vista of je onzeker bent, selecteert u de eerste optie.

Selecteer de gewenste optie door op de juiste radioknop.

Klik vervolgens op de "Select gebruikers" knop, en remote logon rechten voor alle gebruikers die toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk mogen verlenen.

4 Klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan. De Remote Desktop is ingeschakeld.

Hints

  • U kunt Verbinding met extern bureaublad niet gebruiken om verbinding te maken met externe (host) computers met Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Vista Home Basic N of Vista Home Premium.
  • U kunt Verbinding met extern bureaublad niet gebruiken om verbinding te maken met externe computers met Windows XP.