Hoe te schrijven Franse brieven in Microsoft Word

Computers maken voor een betere persoonlijke correspondentie, tekstverwerking en e-mail messaging, maar bij het schrijven in een vreemde taal, kan de computer gebaseerde schriftelijk verwarrender dan handig geworden. Een blik op een standaard pc-toetsenbord, er lijkt geen gemakkelijke toetsaanslag opties voor het gemeenschappelijke Franse karakters; Echter, Microsoft Word heeft vele gespecialiseerde letters in het programma ingebouwd, waardoor een snelle oplossing voor het dilemma van de vreemde taal typiste's.

instructies

1 Hoe te schrijven Franse brieven in Microsoft Word


Open Microsoft Word.

2 Hoe te schrijven Franse brieven in Microsoft Word


Selecteer het tabblad "Invoegen" in de buurt van de linker bovenhoek van het scherm.

3 Hoe te schrijven Franse brieven in Microsoft Word


Klik op de "Symbol" optie, in de buurt van de top rechterkant van het scherm. Dit zal een verkorte lijst van vele veelgebruikte symbolen te brengen.

4 Hoe te schrijven Franse brieven in Microsoft Word


Klik op "More Symbols" om de volledige MS Word lijst met speciale letters te bekijken. Dit zal een nieuw venster vol symbool opties.

5 Hoe te schrijven Franse brieven in Microsoft Word


Loop door de lijst symbool opties tot de gewenste Franse letter te vinden. U kunt klikken op "invoegen" om de brief in uw Word-document te zetten, of u kunt ervoor kiezen om de snelkoppeling verstrekt gebruiken. De meeste symbolen in het MS Word symbolenbibliotheek worden bevestigd aan bijbehorende snelkoppeling toetsaanslagen. Dit betekent dat als je eenmaal het symbool te vinden, kun je de snelkoppeling code voor directe opname in toekomstige documenten onthouden.

Hints

  • Deze aanwijzingen zijn voor de nieuwste versie van Microsoft Word, 2007. Franse brief inbrengen procedures zijn vergelijkbaar, maar niet identiek, in andere edities van Microsoft Word.