Toshiba Satellite: Waarom de Sounds in Volumemixer Say Mute in Windows Vista

Toshiba Satellite: Waarom de Sounds in Volumemixer Say Mute in Windows Vista


Windows Vista Volumemixer kunt u het geluidsvolume voor autochtone en applicaties van derden te wijzigen. De Volume Mixer kan het volume regelen van het systeem geluiden of van toepassingen zoals Windows Media Player of iTunes. Als de Volume Mixer toont de geluiden zijn gedempt, kan het geluid controles op uw Toshiba Satellite zijn schuld.

Functie

Aan de voorzijde of zijkant van de Toshiba Satellite is een dial het regelen van het geluidsvolume in Windows Vista. Het verplaatsen van de knop naar rechts verhoogt het volume; dit naar links verlaagt het volume. Op sommige modellen, als u verhuist het bellen helemaal naar links, zal het geluid te dempen.

Kenmerken

U kunt het geluid volume te regelen via de draaiknop op de Toshiba Satellite alsook via de Volume Mixer. Dubbelklik op het luidsprekerpictogram in het systeemvak om de volumeknoppen te zien. Klik op "Mixer." Beweeg de schuifregelaars omhoog om het volume te verhogen. Verplaats de schuiven naar beneden om het volume te verlagen.

Oplossing

Als het volume in Windows Vista is uitgeschakeld, wordt er een rood symbool verschijnt naast het pictogram van de luidspreker. Klik op het luidsprekerpictogram in Volume Mixer om het volume te dempen.