Hoe kan ik YouTube insluiten in een PowerPoint Offline

Hoe kan ik YouTube insluiten in een PowerPoint Offline


Zodra u de perfecte YouTube-video tot op het punt je maakt in uw PowerPoint-presentatie te benadrukken hebt gevonden, is het mogelijk om de clip te bedden - op voorwaarde dat je een internetverbinding hebt, terwijl je je presentatie geven. Als u nodig hebt om de video tijdens het offline te spelen, moet u eerst de YouTube-video te downloaden, en dan kun je deze invoegen in PowerPoint te spelen in uw presentatie. Er zijn een aantal websites die u zal toestaan ​​om een ​​YouTube-clip op te slaan op uw harde schijf.

instructies

1 Blader naar de YouTube-video die je wilt insluiten in uw PowerPoint-presentatie. Klik in de adresbalk van uw webbrowser. Druk op 'Ctrl + A "om de URL te selecteren en vervolgens op" Ctrl + C "om het te kopiëren.

2 Blader naar een website die u toelaat om YouTube-video's te downloaden. Sommige opties zijn KeepVid.com, Forinside.com en TubeKeeper.com. Klik in het URL-vak en druk op "Ctrl + V" om te plakken in de YouTube-link.

3 Klik op de "Download" knop. Blader naar de locatie op uw computer waar u de video op te slaan. Typ een naam voor het bestand in het vak "Bestandsnaam" en klik vervolgens op 'Opslaan'.

4 Open PowerPoint en klik op de dia waar u de YouTube-clip te spelen. Klik op het tabblad "Invoegen" en vervolgens op "Video". Blader naar de locatie van het bestand dat u hebt gedownload en klik op om deze te selecteren. Klik op de knop "Insert".

Hints

  • U kunt dubbelklikken op de video naar de open "Video Tools: Playback" tab. Hier kunt u het afspelen van functies, zoals het volume en de grootte van de video aan te passen.
  • Sommige YouTube-inhoud is auteursrechtelijk beschermd. Neem contact op met de maker van de video voordat u deze downloaden om toestemming te krijgen.