Hoe LCD Problemen in een HP Laptop Diagnose

Hoe LCD Problemen in een HP Laptop Diagnose


HP laptops zijn populaire keuzes voor zowel thuis als zakelijk gebruik, en die laptops zijn over het algemeen zeer betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. Helaas zijn er momenten waarop reparaties nodig zal zijn, en leren hoe je die zelf reparaties bespaart u veel geld te doen. Het nemen van uw laptop naar een reparatiewerkplaats kan heel kostbaar zijn. In feite zou de hoge kosten per uur betekent dat het kost zo veel (zo niet meer) een defecte laptop als hij zou om een ​​nieuwe te kopen repareren.

instructies

1 Schuif de HP laptop in een docking station als je er een beschikbaar te hebben. Als u een dockingstation met een externe monitor aangesloten, kunt u testen om te zien of het scherm komt op die monitor.

2 Sluit een externe monitor aan op de VGA-poort aan de achterkant van uw laptop als er geen docking station beschikbaar is. De VGA poort klein en bijna vierkant, en het is vaak blauw van kleur. Als de externe monitor werkt met uw laptop, weet je dat LCD-scherm van het apparaat moet worden vervangen. Als er nog steeds geen beeld kan het probleem de voeding of moederbord van de laptop in tegenstelling tot het display zelf.

3 Zet uw laptop uit en haal het netsnoer. Draai het apparaat ondersteboven en duw de batterij ontgrendelingshendel om de accu los. Verwijder de batterij uit de behuizing en leg het opzij. Aard uzelf voor het openen van het geval van de laptop, hetzij door het dragen van een aardingsbandje of door het aanraken van een nabijgelegen stuk metaal in de kamer.

4 Verwijder de schroeven aan de onderkant van de behuizing van de HP laptop en verwijder het deksel op het moederbord bloot te leggen. Zoek de kabel die het beeldscherm adapter wordt aangesloten op het moederbord. Koppel de kabel los, sluit deze opnieuw aan en zet de laptop op om het scherm te testen. Als er geen video die je nodig hebt om een ​​nieuwe laptop scherm aan te schaffen. Als een nieuw scherm nodig is het belangrijk om de kosten van een nieuw beeldscherm vergelijken met de kosten van een nieuwe laptop. Met laptop prijzen zo laag is, is het vaak minder duur om een ​​nieuwe laptop kopen dan om een ​​oud repareren.