Hoe u Microsoft Word Open op 130%

Als u vaak gebruik maken van Microsoft Word, hebt u waarschijnlijk geconfronteerd met een situatie waar je kunt niet duidelijk maken wat er in het document. Kleine foto's zijn de meest voorkomende boosdoener, maar een klein lettertype kan ook leiden tot het bekijken van problemen. Microsoft Word bevat een zoomfunctie die op 100 procent standaard. Door het veranderen van het naar 130 procent, zie je duidelijk de meeste kleine foto's en lettertypen. Zodra u het document opslaat, zal de nieuwe Microsoft Word-documenten in een 130 procent zoomniveau te openen totdat u deze wijzigt.

instructies

1 Lancering Microsoft Word. Klik op "File", selecteer "Open" en kies het document dat u wilt openen.

2 Klik op de "+" knop aan de onderkant rechts van het scherm. De slider gaat naar rechts en het zoom percentage zal veranderen door 10 elke keer "+" wordt ingedrukt. Stop bij "130%."

3 Klik op "File" en kies "Opslaan als." Als u dezelfde naam document bij te houden, klikt u op "Opslaan"; anders, een nieuwe naam. Je moet op 'Opslaan als', of het document niet op 130 procent te openen. Alle nieuwe documenten wordt geopend op 130 procent, maar bestaande documenten zal het niet; je moet ze afzonderlijk te veranderen.