Hoe maak je een Sign-up Box in Constant Contact aanpassen

Hoe maak je een Sign-up Box in Constant Contact aanpassen


De "Join Mijn Mailing List" venster kunt bestaande en potentiële klanten aan te melden om e-mail nieuwsbrieven te ontvangen van uw organisatie. Het toevoegen van deze opt-in-box naar uw site is een van de beste manieren om nieuwe klanten en abonnees ontvangen voor uw e-mail campagnes. De bezoeker aanmelden-up box kan ook worden gebrandmerkt om de kleur te passen en te kijken van uw organisatie en website. Constant Contact kunt u de lettertypen, doos stijl, kleuren en tekst veranderen.

instructies

Maak Sign-up Box

1 Meld u aan bij uw account en klik op het tabblad 'Contacten'.

2 Selecteer "Join Mijn Mailing List." Vervolgens onder Stap 1, klikt u op 'Start Wizard om HTML-code te genereren. "

3 Kies de stijl van uw formulier, knop of tekstlink. U kunt al uw stijl opties bekijken door te klikken op de "All Styles Preview" link. Klik vervolgens op 'Volgende'.

Pas Sign-up Box

4 Pas de tekst, doopvont en kleuren om uw website te passen nadat u de sign-up box stijl hebt geselecteerd. U kunt ook kiezen uit beeldopties. Klik vervolgens op 'Volgende'.

5 Genereer uw HTML-code door te klikken op "Get HTML-code."

6 Voeg uw "Join Mijn Mailing List" doos om uw website, door te kopiëren en plakken van de code naar uw website.

Hints

  • Constant Contact is niet de codes op te slaan nadat ze zijn gegenereerd. Als u wilt om het ontwerp voor toekomstig gebruik te houden, slaat u de HTML-code op uw computer door deze te kopiëren en te plakken in een txt-bestand.