Hoe te Applets toevoegen aan Wallpaper

Hoe te Applets toevoegen aan Wallpaper


Met behulp van de functie Active Desktop in de "Display" instellingen van uw computer, kunt u toestaan ​​dat web content moet worden weergegeven als achtergrond. De Active Desktop bestaat de mogelijkheid van het weergeven van Java-applets, offline, wat betekent dat je Tic-Tac-Toe, uitzicht geanimeerde tekst kunt spelen of genieten van een Java-applet online beschikbaar ingebed direct in uw bureaublad achtergrond.

instructies

1 Vind de Java-applet dat u wilt toevoegen aan uw behang. Bijvoorbeeld applets, net als Tic-Tac-Toe of knipperende tekst, een bezoek aan de "Demo-applets" pagina in de bronnen hieronder. Klik op een van de links naar de Java-applet van uw keuze, en kopieer het adres dat in de navigatiebalk van uw webbrowser verschijnt.

2 Klik met de rechtermuisknop op een lege plek van uw bureaublad en klik op "Eigenschappen" om het venster Eigenschappen voor beeldscherm te openen.

3 Klik op het tabblad "Desktop". Klik op de "Customize Desktop" knop aan de onderkant van de pagina.

4 Klik op het tabblad 'Web', en klik op "Nieuw ..." knop aan de rechterkant. Plak het adres dat u in stap 1 in het vak naast 'Locatie' en klik op 'Ok'. Klik op "Ok" om het item toe te voegen aan uw Active Desktop. Klik op "OK" in de desktop items, en klik op "Ok" weer in het venster Eigenschappen voor beeldscherm. U vindt de Applet u op uw bureaublad behang koos zien.