Hoe kan ik lettertypen in Photoshop Elements Vul

Photoshop Elements is de afgeslankte consumenten-versie van de bekende Adobe-product, Photoshop. Hoewel het niet de volledige functies die u in de volledige versie van Photoshop zou vinden hebt, kan het grootste deel van de taken die de gemiddelde gebruiker nodig heeft om te voltooien te voeren. Bijvoorbeeld, als u tekst aan uw tekens, afbeeldingen of foto's toe te voegen, zult u merken dat u volledige toegang tot een breed scala van lettertypen, en kunt hen op vele manieren. Er zijn echter enkele tekst effecten gebruik van functies hebben bovenop de tekst zelf gereedschap nodig. Bijvoorbeeld, wilt u misschien uw tekst lettertype te vullen met een afbeelding, zoals een textuur of foto. U kunt dit doen in Photoshop Elements.

instructies

1 Laad de afbeelding die u wilt gebruiken als de vulling voor uw tekst op uw computer. U kunt of iets overbrengen van een digitale camera of een soortgelijke bron, of u kunt een scanner te gebruiken in een gedrukt beeld te brengen.

2 Open Photoshop Elements. In het dialoogvenster dat verschijnt, klikt u op "Edit" om het "Edit" werkruimte te brengen. Het "Edit" werkruimte is een configuratie van de gereedschappen en panelen het meest geschikt voor het bewerken van foto's.

3 Selecteer "Edit" in het menu en kies "Open." In het dialoogvenster dat verschijnt, blader naar de afbeelding die u geladen en open het.

4 Klik op de "Duplicate Layer" knop in het "Lagen" panel. Klik dan op de "New Layer" knop en sleep deze onder de gekopieerde laag. Gebruik de "Emmertje" tool om de nieuwe laag vullen met de kleur van je keuze.

5 Selecteer de bovenste laag. Selecteer de "Text" tool van de toolbar. In de opties aan de top, de grootte en de stijl die je wilt. De kleur doet er niet toe.

6 Typ in uw tekst. Houd de toets "Shift" en gebruik de "Magic Wand" tool om de tekst te selecteren. Sleep de tekst laag naar de prullenbak bovenaan de lagen.

7 Selecteer "Select" in het menu en kies "Inverse." Klik op "Delete" op uw toetsenbord. Sla uw werk op.