Hoe Goedkope Credit Card Machines

Als u werkt met een klein bedrijf, je hoeft niet veel geld te verspillen aan dure credit-card machines. Op hetzelfde moment, weet je dat je uit de boot valt op potentiële klanten door het niet accepteren van creditcards. Er zijn manieren om een ​​credit-card machine te kopen goedkoop en toch vermijden super-high servicekosten.

instructies

1 U kunt krijgen vaak een machine vrijwel gratis, omdat veel bedrijven willen dat je aan te melden voor hun maandelijkse service plannen. Het is vergelijkbaar met de manier waarop mobiele telefoon bedrijven bieden u een van de minder populaire telefoons gratis als u akkoord gaat met een 2-jarig contract. Verkopers van credit-card machines werken op dezelfde manier.

2 Ga niet met een bedrijf dat extra worden betaald voor items zoals rekening set-up, herprogrammering of de benodigde software. Er zijn tal van betrouwbare bedrijven die deze diensten omvatten gratis.

3 eBay heeft eigenlijk tal van credit card machines voor $ 0,01, en met gratis verzending. Natuurlijk, moet u akkoord met de voorwaarden en het contract van het bedrijf dat is het aanbieden van de machine. De meesten van hen rekenen $ 0,15 per transactie, maar ze leggen geen extravagante toegevoegd vergoedingen. Dat betekent dat ze je geen extra kosten voor verklaringen, en er zijn geen jaarlijkse kosten, batch vergoedingen of avs vergoeding. Ze zetten ook geen minimum, zodat u niet extra in rekening gebracht als u alleen een paar verkoop elke maand te maken.

4 Als u zich ongemakkelijk voelt het kopen van een credit card machine op eBay, kunt u partronize verschillende fatsoenlijk merchant services. Flagship Merchant Services biedt de laagste prijzen rond als je een goede krediet geschiedenis. Ze bieden veel gratis diensten en technische ondersteuning. Bel (866) 889-5909 of volg de link onder Resources.

5 Ga met een magazijn als u meer dan één credit-card machine nodig heeft voor een grote onderneming of vennootschap; het is goedkoper. Merchant Warehouse (800-749-2173) heeft een lage-prijzen, maar vooral voor aanvragers met een goede kredietwaardigheid. Ze kunnen meer voor personen die ze beoordelen om meer van een kredietrisico te laden.

Hints

  • Als u slecht krediet hebt, kunt u om te werken aan het herstel van het voor het aanvragen van een credit-card machine. Als u een aanvraag voor een, moet je bereid zijn om hogere vergoedingen te betalen.
  • Controleer altijd met het Better Business Bureau om het record van een bedrijf dat u zaken wilt doen met te bepalen.