Hoe kan ik een extra harde schijf installeren op een Dell 4700

De Dell Dimension 4700 desktop computer wordt geleverd met een 40GB SATA harde schijf is geïnstalleerd, die snel op kunnen vullen met mediabestanden. Om de opslag van gegevens mogelijkheden van de computer verhogen kunt u een extra harde schijf in de beugel lege harde schijf te installeren. Aangezien uw computer gebruikt SATA-schijven, de inrichting van de primaire en secundaire schijven, ook wel meester en slaaf, wordt bepaald door welke SATA-poort op het moederbord ze verbonden zijn.

instructies

1 Zet de computer en de stekker uit het stopcontact. Ontkoppel alles aangesloten op de computer met inbegrip van de muis, toetsenbord en Ethernet-kabels. Druk op de knop om de resterende elektriciteit af te voeren in de computer.

2 Leg de computer op zijn linkerkant zoals u het achterpaneel worden geconfronteerd. Schuif de vergrendeling op het achterpaneel naar de open positie en tegelijkertijd de schuif de klep naar u over een duim. Til de cover-up van de computer zaak.

3 Sluit een antistatische polsband aan uw pols en een metalen onderdeel van de computer zaak naar de computer tegen elektrostatische ontlading te beschermen.

4 Verwijder de schroef van de vaste schijf beugel op de harde schijf die op dit moment in de computer. Swing de onderrand van de beugel iets omhoog en schuif de houder naar beneden om de twee lipjes aan de buitenrand van de beugel. Beweeg de beugel uit de weg, zodat u toegang tot de extra beugel harde schijf.

5 Verwijder de lege harde schijf beugel gebruik van de techniek in stap vier.

6 Verwijder de harde schijf houder schroeven van de beugel, plaatst u de harde schijf in de beugel zodat de connectors worden geconfronteerd met de bovenkant van de computer en de twee schroeven te vervangen.

7 Steek de lipjes op de beugel in de sleuf en draai de beugel omlaag, zodat het strak tegen de voorkant van de computer rust. Vervang de beugel houder schroef.

8 Installeer de oorspronkelijke harde schijf.

9 Steek het ene uiteinde van de SATA-kabel aan op de poort van het station en het andere uiteinde in een lege SATA-aansluiting op het moederbord van de computer.

10 Sluit een ongebruikte SATA stroomkabel in de netaansluiting op de harde schijf. Als u niet beschikt over een beschikbare SATA-aansluiting heeft, kunt u een Y-kabel, die je kunt aansluiten op een van connectoren voeding van uw computer, het maken van twee verbindingen van één aan te schaffen. Als u een beschikbare 4-pin Molex soort power connector kunt u een Molex naar SATA-adapter aan te schaffen.

11 Druk op het deksel vergrendeling als u de behuizing van de computer terug zijn plaats te schuiven. Zet de computer rechtop en sluit de randapparatuur en stroomkabel.