Hoe maak je een CD-speler Installeer in een computer

Hoe maak je een CD-speler Installeer in een computer


Veel computers worden geleverd met een optisch station al is geïnstalleerd, zodat gebruikers gegevens gegevens te lezen van en, in sommige gevallen, schrijven naar cd's. Echter, sommige modellen ontbreekt dit als een standaard functie, waarvoor de installatie. Als alternatief kan de gebruikers wensen om een ​​tweede schijf toevoegen, zodat voor het lezen van gegevens van de ene, terwijl het branden van schijven op een ander. In de meeste gevallen kunt u de interface kabels reeds aanwezig zijn in uw computer te gebruiken tijdens de installatie; Echter, soms zul je het nodig vinden om een ​​tweede kabel aan te schaffen of te gebruiken die wordt geleverd met het nieuwe station.

instructies

1 Zet de computer uit en trek de stekker uit het stopcontact. Koppel alle aan de interfacepoorten op de voor- en achterpanelen kabels. Draag de computer over naar een werktafel met veel overhead verlichting.

2 Onderzoek behuizing van de computer en zoeken naar eventuele grendels, hendels of knoppen aan die u zal toestaan ​​om de behuizing te openen; subsidiair, en verwijder alle schroeven die kan worden veiligstellen van de zijpanelen van de behuizing aan de achterzijde. Open de behuizing en verwijder de zijpanelen.

3 Onderzoek de buitenkant van de CD-speler en zoek een diagram van de verschillende jumper instellingen illustreren. Let op de instellingen van het label "CS", "kabel" of "Cable Select." Stel de jumper instellingen, gelegen aan de achterzijde van de CD-speler, aan te passen.

4 Zoek een ongebruikte drive bay in het geval van de computer die overeenkomt met de breedte van uw cd-speler. Bereik in de drive bay en duwen de verwijderbare deksel van het voorpaneel van de computer behuizing. Schuif het achtereinde van de CD-speler in het voorpaneel. Duw de CD-speler in totdat u weerstand voelt.

5 Onderzoek de zijkanten van de drive bay en zoek de schroefgaten aan de zijkanten van de CD-speler. Gebruik de schroeven die kwam verpakt met uw CD-speler naar het station aan de drive bay.

6 Inspecteer de binnenkant van de computer en zoek een IDE-kabel met een ongebruikte connector; indien een dergelijke kabel bestaat, sluit degene die kwam verpakt met uw CD-speler aan op de overeenkomende poort op het moederbord. Bevestig de IDE-kabel aan op de poort aan de achterkant van de cd-speler. Zoek een ongebruikte stroomkabel en sluit op een vergelijkbare wijze.

7 Sluit het geval van de computer of vervang de zijpanelen; herinstalleer een eerder verwijderde schroeven. Zet de computer naar de oorspronkelijke locatie en sluit alle eerder ontkoppeld kabels.