How to Get Rid van kringverwijzingen in Excel

How to Get Rid van kringverwijzingen in Excel


Een "cirkelverwijzing" is wanneer een formule in Microsoft Excel terugverwijst naar eigen cel direct of indirect. Wat het programma de formules onbeperkt herhalen, en voorkomt dat de berekening van de andere geopende werk mappen. Een manier om het probleem op te lossen is om Microsoft's ingebouwde foutopsporing functie gebruiken om de formules die u in de cellen van de spreadsheet hebt ingevoerd onderzoeken en verwijderen of handmatig te corrigeren de circulaire gevonden.

instructies

Excel 2003

1 Open het "Tools" drop-down menu aan de bovenkant van het scherm als de "Circular Reference" werkbalk niet wordt weergegeven, en klik op 'Aanpassen'.

2 Klik op het tabblad "Werkbalken 'aan de bovenkant van het venster dat verschijnt, controleer dan de" Circular Reference "in als dit nog niet is ingeschakeld. Klik op de knop "OK" en sluit het venster.

3 Klik op en markeer de eerste cel in het vak "Navigeren Circular Reference" binnen de "Circular Reference" toolbar.

4 Onderzoek de formule in de gemarkeerde cel zorgvuldig op fouten; dwz verwijzen naar de cel zelf. Als je een dergelijke fout die de oorzaak van het kringverwijzing bericht kan worden gevonden, klikt u op de volgende cel in het vak "Navigeren Circular Reference". (Als het woord "Circular" wordt weergegeven in de statusbalk, zonder te verwijzen naar welke cel, overschakelen naar een ander werkblad.)

5 Ga verder door elke cel, de herziening en correctie van eventuele kringverwijzingen aanwezig in elk totdat de statusbalk niet meer toont het woord "Circular."

Excel 2007

6 Klik op het tabblad "formules" aan de bovenkant van het venster.

7 Klik op de pijl op de knop "Fout controleren" in het vak "Formula Auditing".

8 Selecteer de eerste cel in het submenu onder vermeld "kringverwijzingen."

9 Onderzoek de formule in de cel op de voet en op zoek naar zichzelf gevonden. Als u geen oorzaak van de kringverwijzing in de cel te vinden, klikt u op de volgende in het submenu "Circular Verwijzingen '.

10 Herhaal de vorige stap en bekijk elke cel op zijn beurt totdat de woorden "Circular References" verdwijnen uit de statusbalk.

Hints

  • In Excel 2007 kunt u van de ene cel naar de andere binnen een kringverwijzing door te dubbelklikken op de tracer pijlen.