Hoe maak je een bootdisk voor Sata

Hoe maak je een bootdisk voor Sata


SATA (serial ATA) is een harde en optische drive overdracht medium dat de conventionele IDE standaard vervangt. Bij het gebruik van SATA-schijven, het besturingssysteem van de computer is waarschijnlijk niet vooraf geïnstalleerde stuurprogramma's voor uw hardware, noodzakelijk de behoefte aan een SATA driver bootdisk om uw hardware te activeren in combinatie met uw besturingssysteem. Een SATA opstartdiskette is een betrekkelijk eenvoudige procedure die kan worden uitgevoerd in minder dan een uur.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op het scherm van uw computer "Desktop" en selecteer "Nieuw" uit het drop-down menu en klik vervolgens op de optie "Folder" om een ​​nieuwe map te maken. Titel deze map "Sata Boot."

2 Plaats de installatie-cd van Windows in uw computer en open het venster "Deze computer".

3 Klik op het menu "Extra", klik op "Mapopties", opent u het tabblad "View", vinkt u het vakje naast 'Verborgen bestanden, "en vinkt u het vakje naast" Verberg beveiligde bestanden. "

4 Klik op de stationsletter van uw cd-station en sleep alle bestanden in de map "Sata Boot".

5 Kopieer je SATA drivers in de Sata Boot directory.

6 Open een afbeelding boot afzuigkap programma en klik op de stationsletter van uw cd-station. Kopieer de (imago van de boot) ISO-bestand naar uw Sata Boot directory.

7 Open uw CD brand programma en selecteer de optie om een ​​"Boot Disk." Selecteer de boot image gewonnen tijdens stap zes als de boot image en alle bestanden in de Sata Boot map te branden op schijf.