Computer Problemen met de Magic Jack

Computer Problemen met de Magic Jack


Magic Jack is een apparaat dat gebruikers in staat stelt om te telefoneren via hun computer te maken. Telefoongesprekken binnen de VS zijn gratis tijdens het eerste jaar van Magic Jack service en kost $ 19,95 per jaar daarna, met ingang van januari 2011.

Functie

The Magic Jack functioneert als een VoIP (voice over internet protocol) telefoon door het aansluiten van een computer en een telefoon. Bij het plaatsen van een oproep, hebben gebruikers de mogelijkheid om het nummer te kiezen, hetzij op het toetsenbord van de telefoon of de zachte toetsenbord dat de Magic Jack-software biedt.

overwegingen

Sinds Magic Jack is gebaseerd op de computer van de gebruiker, het uitschakelen van de computer of te laten in de slaapstand gaan of stand-by modus schakelt de Magic Jack telefoon service. Als screensaver kicks van de computer tijdens een Magic Jack gesprek, wordt het gesprek vaak onderbroken.

waarschuwingen

Veel Magic Jack gebruikers hebben gemeld een aantal veel voorkomende computer problemen met het apparaat, met inbegrip van dat het niet altijd werkt met Windows 7. Proberen Magic Jack service te gebruiken via een remote desktop verbinding kan de computer geluidskaart uit te schakelen, waardoor het onmogelijk om te horen tijdens een telefoongesprek. Veel gebruikers van Magic Jack hebben gemeld dat ze problemen met het aansluiten Magic Jack naar computers via USB-poorten hebben. The Magic Jack kan niet altijd worden aangesloten op een USB-poort die geen netstroom heeft.