Hoe kan ik een zoekbalk op uw website en verdien Cash

Hoe kan ik een zoekbalk op uw website en verdien Cash


Het installeren van een zoekbalk op uw website zal helpen bezoekers en verdien je inkomsten. Een van de makkelijkste manieren om uw website zoekverkeer geld te verdienen is om een ​​online advertising netwerk te gebruiken. Dit laat de bezoekers om ofwel te zoeken alleen uw website of het gehele Web. Je krijgt betaald elke keer dat een bezoeker klikt op een advertentie op de pagina met zoekresultaten. Zodra u zich voor het programma heeft aangemeld, is de installatie eenvoudig.

instructies

1 Deelnemen aan een online advertising netwerk dat pay-per-click zoekmachine inkomsten biedt. Populaire netwerken omvatten Vraag Gesponsorde Lijsten en Google AdSense for Search.

2 Gebruik uw website design programma om de webpagina die de zoekbalk zal bevatten openen. Bepaal waar op de pagina die u wilt plaatsen van het zoekvak. Veel websites te lokaliseren deze naar de bovenkant van de pagina te maken dat hij opvalt.

3 Meld u aan bij uw reclame netwerk en toegang krijgen tot de "Ads Setup" of hoofdstuk "Get Ads" in het hoofdmenu van de gebruikersinterface. Selecteer de zoekbalk advertising optie.

4 Configureren van de zoekbalk en de pagina met zoekresultaten aan te passen het ontwerp stijl van uw website. Advertentienetwerken toestaan ​​verschillende configuratie-opties, waaronder kleurenschema, zoekvak grootte en de mogelijkheid om ter plaatse logo op de resultatenpagina van uw omvatten. Wanneer u uw keuzes hebt gemaakt, selecteer "Get Code" in het kader van het vak configuratie dialoog.

5 Selecteer en kopieer het script code fragment uit het dialoogvenster.

6 Ga terug naar je website design programma. Plak de code in het desbetreffende gedeelte van uw webpagina. Mogelijk moet u paragraaf (p) of opsplitsing (div) plaatst labels rond het script code voor het te goed werken.

7 Upload uw webpagina naar de server. Controleer uw website om ervoor te zorgen dat de zoekmachine werkt.

Hints

  • Niet te verwarren Google Custom Search via Google AdSense for Search. Alleen Adsense betaalt inkomsten.