Hoe te gebruiken Cyberlink Media Show

Hoe te gebruiken Cyberlink Media Show


Cyberlink Media Show 5 is een makkelijk te gebruiken programma waarmee je al je foto's en video's en bekijken, bewerken importeren en te organiseren ze net zoals u dat wilt. Met het programma kun je een diavoorstelling film met foto's maken, maakt u een videofilm met videoclips en produceren filmbestanden in veel verschillende bestandsformaten. U kunt ook de achtergrond muziek en andere speciale effecten toevoegen aan uw films.

instructies

1 Importeer foto's en video-bestanden door te klikken op de 'Importeren' knop op het tabblad "Thuis". Selecteer de "Media importeren" knop en selecteer de locatie op uw computer van de media die u wilt importeren. De inhoud van het apparaat, map of schijf wordt weergegeven in de sectie 'Import Tray "van het venster import. Bekijk een voorbeeld van een mediabestand door het te selecteren. Klik op "Import All" om alle media-bestanden importeren of selecteer een specifieke foto of video die u wilt importeren en klik op "Import Selected." Gaan waar op uw computer wilt u de geïmporteerde media en andere vereiste informatie op te slaan in het venster 'Media importeren "en klik op" OK. " Klik op 'Done' als u klaar bent en klik op "Back" om terug te keren naar het hoofdvenster.

2 Maak een diavoorstelling film. Selecteer en klik op het pictogram punaise naast de foto's in uw bibliotheek die u wilt opnemen in uw film om ze te houden. Klik op het tabblad "Create" en klik op de "Movie" knop. Kies de stijl, snelheid en andere opties van uw diavoorstelling in het venster "Slideshow Style". Stel de achtergrondmuziek voor de diavoorstelling in het venster "Slideshow Achtergrondmuziek".

3 Maak een film. Selecteer en klik op het pictogram punaise op de video's die u in uw film om ze te houden in uw bibliotheek op te nemen. Klik op het tabblad "Create" en klik op "Movie." Klik op "Trim" om ongewenste scènes uit de video clips te verwijderen. Klik op "Style" om de filmstijl sjabloon die u wilt gebruiken voor uw film te selecteren. Klik op "Mix" en het pictogram "+" om achtergrondmuziek toe te voegen aan uw film. Stel het geluidsniveau tussen het oorspronkelijke geluid van uw video en de toegevoegde achtergrondmuziek met behulp van de "Sound Mix" slider.

4 Maak een video of diavoorstelling. In het menu 'Opslaan als', selecteert u de gewenste output formaat (MPEG-4, MPEG-2 of WMV) door te klikken op de bijbehorende knop. Selecteer 4: 3 of 16: 9 aspect ratio van de drop-down menu en voer een naam voor het geconverteerde bestand. Selecteer de video's audioformaat van de "Audio-formaat" drop-down menu als u het bestand converteren naar een MPEG-4 of MPEG-2-bestand. Klik op de "..." icoon als je wilt naar een andere map uitvoer te selecteren voor het geproduceerde bestand. Klik op 'OK'.