Data Recovery Na Systeemherstel

Het herstellen van uw systeem lost problemen die u kan worden ervaren als gevolg van een virusinfectie, problemen met het systeem instellingen of systeemfout. Als u uw data back-up voor het herstellen van uw systeem kunt u snel zet je persoonlijke bestanden en programma's terug op uw harde schijf met de Windows Backup and Restore Center. Het Backup and Restore Center is een gratis programma opgenomen in het besturingssysteem voor thuisgebruikers staat te stellen de data back-up en herstelprocessen voor uw systeem te voltooien.

instructies

1 Sluit de externe harde schijf of een ander opslagapparaat dat de back-up bestanden geldt voor uw computer.

2 Klik op "Start" en typ "backup en restore" in het veld "Zoekopdracht starten". Klik op de "Back-upcentrum" vermelding in de lijst met zoekresultaten.

3 Klik op "Restore My Files" in het venster dat verschijnt naar een bestand selectie dialoog openen vanuit uw back-upbestanden. Klik op de bestandsnamen van de gegevens die u wilt herstellen en klik op 'Volgende'.

4 Klik op "In de oorspronkelijke locatie" en klik op "Next" om de gegevens te herstellen om uw systeem na een herstellen.