Hoe kan ik een netwerk van Sprint Wireless Modem?

Draadloze modems, ook wel USB "air cards," winnen echte tractie in de personal computer wereld. Air kaarten, met inbegrip van die gedistribueerd via Sprint, gebruiken mobiele telefoon technologie te stellen naar beneden breedband netwerk en bieden het aan uw laptop of desktop computer. Voor sommige gebruikers elimineert dit de noodzaak om te abonneren op een land-line telefoon of DSL-dienst of kijk naar een Wi-Fi-hotspot. Maar ook andere gebruikers in het huis hebben behoefte aan een manier om ook aan te sluiten. Er zijn twee manieren om een ‚Äč‚Äčlucht-kaart signaal te delen.

Air Card Routers

In het begin van 2009, de belangrijkste breedbandrouter fabrikanten begon de productie van retail router "hubs" die kunnen worden gebruikt met alle USB-air-kaarten die momenteel op de markt. Deze router hubs lijken op traditionele hard-wired of Cat5 ethernetkabel routers, met uitzondering van het signaal bron is een mobiele lucht-kaart. Sluit uw Sprint (of ander merk) lucht-kaart in de rug van een lucht-kaart router, en het signaal wordt uitgezonden als een traditionele Wi-Fi-signaal voor andere gebruikers in de omgeving. Bovendien hebben sommige modellen bieden extra netwerkopties via standaard Ethernet-poorten aan de achterzijde, voor het onderhoud van computers die niet in Wi-Fi-mogelijkheden hebben gebouwd.

Air Card Router Voorbehoud

Toegegeven, zal de kracht van uw gedeelde lucht-kaart signaal niet zo sterk en stabiel als de aard van de dienst kan men verwachten van een hard-wired netwerk of zelfs een traditionele Wi-Fi-router die wordt geleverd via bedraad telefoon of coaxiale kabel DSL-modems . Geen lucht-kaart op de markt biedt zo robuust een netwerkverbinding als hard-wired Ethernet service. Air card dienst zal alleen zo stabiel en krachtig als je basis mobiele telefoon service in uw locatie. Als je slechte mobiele service als gevolg van uw provider, of haperend service als gevolg van uw locatie, zult u niet het grootste netwerk ervaring met een lucht-kaart, noch met een lucht-kaart router. Niet te veel van deze netwerken optie in termen van de signaalsterkte en stabiliteit te verwachten.

Crossover Netwerk Option

Het is ook mogelijk om te leveren netwerk toegang tot een paar extra computers met een standaard multi-poort router en speciale Ethernet crossoverkabels. Om deze verbinding te maken, moet hier een link naar het internet met behulp van uw lucht-kaart. Sluit het ene uiteinde van een Cat5-crossover-kabel aan op een Ethernet-poort van de computer. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de Ethernet-poort op een andere computer. Ga naar het Configuratiescherm van Windows, selecteer "Network Connections" en stel de DHCP-servers op het "down link" computer, zodat de computer een eigen IP-adres kan worden toegewezen. Raadpleeg Microsoft Ondersteuning voor meer informatie over het afstellen van TCP / IP-instellingen op om deze "daisy chain" networking aanpak te laten werken voor je.