Hoe handmatig verwijderen AVG 8

Hoe handmatig verwijderen AVG 8


AVG 8 is een antivirusprogramma van Grisoft dat Internet beveiliging biedt voor thuis en zakelijke computers. De software beschermt uw computer tegen malware, zodat u kunt veiligheid op internet surfen, winkelen en bankieren, chatten met je vrienden en software downloaden. AVG 8 blokken trojans, virussen en wormen, blokken destructieve websites, voorkomt oplichting en spam en beschermt uw computer tegen hackers op internet. Misschien wilt verwijderen AVG vanwege een fout in het programma, of omdat u niet tevreden bent met de software bent.

instructies

1 Klik op de knop "Start" in de linker bovenhoek van het scherm, klik dan op "Computer" of "Mijn Computer" op de rechterzijde (u kunt ook 'Deze computer' op het bureaublad). Klik met de rechtermuisknop op de "C:" ". Properties" drive aan de bovenkant en klik op Let op uw type systeem naast de woorden "System Type:" (onder "System," half-way down); heb je ofwel een 32-bits of een 64-bits besturingssysteem.

2 Bezoek AVG download tools webpagina (zie bronnen) en klik op ofwel "AVG remover (32-bit)" of "AVG remover (64-bit)" om de juiste AVG volledige verwijdering van toepassing voor uw specifieke computer te downloaden.

3 Sla het bestand op en dubbelklik op het AVG-remover uitvoerbare bestand om het uit te voeren. Klik op "Ja" om het programma te draaien, en "Yes" om de applicatie om AVG verwijderen van uw computer. Een command prompt heeft een looptijd van enkele minuten; dit is een onderdeel van verwijdering van de toepassing. Klik op 'Ja' als u wordt gevraagd om het programma opnieuw te starten; U kan nodig zijn om het meerdere keren opnieuw opstarten tijdens het proces.

4 Start de computer opnieuw nadat u een bericht met de mededeling dat de aanvraag volledig is verwijderd ontvangen.

Hints

  • Download of koop nieuwe antivirussoftware voor het verwijderen van AVG.